Mélyen tisztelt Mr. Dr. Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök Úr hol fogja tölteni jól megérdemelt nyári vakációját?
Figyelt kérdés
Kicsit izgulok érte hogy kellő képpen ki tudja magát pihenni a Miniszterelnök Úr. Nagyon stresszes időszakon van túl, rengeteget dolgozott hazánk védelmezésével, remélem azért tud majd kicsit lazítani Tisztelt Miniszterelnök Úr!2019. jún. 11. 22:56
1/13 hollófernyiges válasza:
Nyilván itthon, mert Varga Mihály Pénzügyminiszter Úr megmondta, hogy lehet nyaralni belföldön is.
2/13 anonim válasza:
Ausztriában, a szokásos szanatóriumban. És igazad van kérdező, tényleg ráfér.
3/13 anonim válasza:
Tegyél még bele három Ottót, két Károlyt, egy vitéz Felcsúthy-t meg egy ellenmigránsnagyot.
4/13 anonim válasza:
Szerintem Alcsútdobozon majd tesz egy kis kitérőt Grácba.
6/13 anonim válasza:
Részemről szeretném, ha ebben a kánikulában hűvösre kerülne, megérdemli.
7/13 anonim válasza:
Ha nem ott lesz ahol én akkor nekem mindegy.
9/13 anonim válasza:
Vastag bőrrel a képén nem szereti a napsütést, mert forrósítja a nap azt a cipőtalpat, ami a fején van.
Szerintem röpcsizik ide-oda és nézi az ökör meccseket meg a stadionjait látogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!