Támogatnátok hogy a nemzeti identitásunkat feladva beolvadjunk egy normális népbe?
Figyelt kérdés
Pl. beolvadhatnánk a szlovénekbe2019. jún. 11. 20:20
1/7 anonim válasza:
Erősen gondolkodom, hogy a szomszédos népek közül melyik az a normális, amelyikbe be lehetne olvadni, de nem jut eszembe semmi.
A szlovének pedig nem tudom hogy mivel különbek nálunk. A hab a tortán hogy 10 millióan nem tudom hogy olvadnánk be a 2 millió szlovén közé, a számok alapján elképzelhető hogy a végén fordítva sülne el a dolog.
2/7 anonim válasza:
Ez amit írsz felér egy hazaárulással. Szégyeld el magad.
3/7 anonim válasza:
Én simán meg tudnám tenni, hogy elmegyek egy másik országba élni és beolvadok az ottani társadalomba. Ezzel sokan nincsenek így Magyarországon és szerintem mesterségesen nem is lehet erőltetni ilyesmit.
4/7 anonim válasza:
Miért épp a szlovének? Miért nem inkább az osztrákok? Egyébként a hármas jól mondja, aki be akar olvadni elmegy külföldre, a gyerekét nem tanítja meg magyarul csak az adott ország anyanyelvén és meg is történt az asszimiláció. De ez nem lehet és talán nem is lenne szabad megpróbálni ráerőltetni a népre.
5/7 anonim válasza:
Vagy például a tloväkokba is, nem?
6/7 anonim válasza:
Nem, mert azzal a másik népnek/népben okoznánk kárt a stílusunkal, a modorunkkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!