A legtobb vidèkrol BP-re költözo munkakereso ember tudta dolgozni vidèken is?
Eloszor is: kivètelesen arrol a munkàrol van szo amit vègig szàmitogèp elott tolt az ember.
Sok olyan kollègàval talàlkoztam aki vidèkrol jot pestre dolgozni mert vidèken nincs munka, viszont az uj munkàja abban àl hogy egèsz nap a gèp elott nyomkod meg irkàl valamit.
Az èn kèrdèsem ez: ezt a fajta munkàt nem lehetne vidèken is csinàlni? vidèken nincs net hàlozat? vagy nem èrtem.
Egyik kolléganőm felmondott, mert azt mondta, hogy van munka dögivel, mert nincs munkás. Hiába mondtam neki, hogy csak a FIDESZ mondja, ne dőljön már be ennek! Irodai munkát nem fog kapni. Most közel egy éve nem kap sehol munkát itt vidéken, azt nem merem neki mondani, menjen el a kisboltba pékárusnak, mert ott éppen látom kiírva, biztos megsértődne.
Az összes komoly cég fenn van Pesten, nem mennek vidékre, csak egy-két gyár. Irodai állás nagyon csókos itt vidéken, még a megyei nagyvárosban is. Pl. Nemesnádudvaron vagy Kecelen (Bács megyéről van szó) csak a paraszt bácsi emelgeti a kalapját, meg fingik a ló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!