Van még rajtam kívül aki hisz a Karácsonyban? Legyen Karácsony! Hajrá Gergő! Hajrá Budapest!
Figyelt kérdés
2019. jún. 9. 23:16
2/10 anonim válasza:
Menj aztán jó mélyen nyalj be kedvenc Gergődnek. Hogy gondolhatod komolyan hogy eltudna vezetni egy egész varost, mikor a saját kerületében is káosz van?
3/10 anonim válasza:
Igen.Legyen Budapesten egész évben Karácsony!!
4/10 A kérdező kommentje:
Gergő a legjobb!
Én csak miatta odaköltöznék ideiglenesen egy pesti rokonhoz hogy rá szavazhassak. Nem akarom cserben hagyni Gergőt!
2019. jún. 10. 00:07
5/10 anonim válasza:
A lekezelő stílusa, a pökhendisége, a gerinctelensége, a képmutatása, esetleg az élitizmusa fogott meg ennyire?
6/10 anonim válasza:
"Gergő a legjobb!"
Akkor oszd meg velünk miben mert igazából csak azt láttam eddig hogy miben nem jó
7/10 anonim válasza:
Egyre unalmassabbak ezek a kérdések, szarkazmushoz sem árt egy bizonyos értelmi szint.
8/10 anonim válasza:
Kálmán Olga azért felülüdülés, meg a Momentumos csóka, mert Gerike már ellenzéki oldalon is égő. Volt az már minden jelölt.
9/10 anonim válasza:
Nem értem az emberek miért pontozzák le 0%-ra a Karácsonyt támogató válaszokat
10/10 anonim válasza:
Tedd ki hagy hűljön emberke, barátnak viszont elfogadnám. Mondjuk a mostani Mussolini sem jobb. Én már lassan a sarki fűszerest választanám, egész megbízható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!