Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Momentumnak három év alatt...

A Momentumnak három év alatt a DK-t és a többi himihomi pártocskát lenne érdemes megsemmisíteni, aztán 2022-ben, egyedüli ellenzéki pártként, nekimenni a Nagy Halnak?

Figyelt kérdés
Ez működőképes stratégia lenne?

2019. jún. 6. 05:34
1 2 3
 11/25 Alain Delon ***** válasza:
5: Szerintem nem érti meg. Annyi gógyija egyiknek sincs.
2019. jún. 6. 07:44
 12/25 anonim ***** válasza:
85%

"Alain Delon nevű felhasználó válasza:

5: Szerintem nem érti meg. Annyi gógyija egyiknek sincs."

Tisztábban vagyok vele hogy nem érti, ha fel tudná fogni és 49% ot nem 2/3 ak gondolna akkor nem fidesz szavazó lenne.

Az alap matematika sem megy, ezért ajánlottam fel neki hogy korrepetálom.

Az ilyen buta embert se nézem le inkább igyekszek felvilágosítani

1/2=50% (azt se érték el)

2/3=66.66666666666666666666666666%

66.83 % = 49,27 % ha eléggé fideszes vagy és az általános iskolai szintet sem ütöd meg.

Szomorú hogy idáig süllyedt oktatás, az se megy manapság ami 20 éve egy 6 éves gyereknek nem okozott gondot.

2019. jún. 6. 08:04
 13/25 anonim ***** válasza:
48%

Persze, úgy kéne csinálni, hogy alapítanak egy Momentum Gárdát, ahol lila karszalagos legények masíroznak.

Megkeresik a DK-sokat, meg a többi ellenzéket, bevágják őket egy teherautóba, aztán egy telepen ledarálják és lecsót csinálnak belőlük.

Miután ilyen jól megsemmisült a többi ellenzék, már csak meg kell nyerni a választást és kész, ilyen egyszerű.

2019. jún. 6. 08:24
 14/25 anonim ***** válasza:

2/3 azaz 66,666% és ha ez nem elég a lájk rádiójuk telszámába is benne van a 666. De az ő matekuk különleges

47% = a 2/3

2019. jún. 6. 08:40
 15/25 anonim ***** válasza:
48%
Ez attól függ, hogy az egykori SZDSZ mögött álló spekulánsok majd milyen irányba akarnak elmenni: hogy visszatérnek egy MSZP-SZDSZ koalícióhoz, mint régen, csak most DK-Momentum néven, vagy megpróbálják benyomni a Momentumot egyedül... De szerintem inkább az előbbi.
2019. jún. 6. 09:02
 16/25 anonim ***** válasza:

"Ez működőképes stratégia lenne?"

Esetleg álmaidban. A valóságban ez nem úgy néz ki, mint elképzeled; hogy egy ringben harcolnak a pártok, egyszer ezt, egyszer azt üti ki a Momentum. A valóságban emberek szavaznak, a Momentum miként akarja elérni, hogy például a baloldali szavazók átszavazzanak? Vagy az a 10%-nyi jobboldali szavazó, aki még mindig Jobbik /mihazánk szimpatizáns?

2019. jún. 6. 09:20
 17/25 anonim ***** válasza:
22%

"1/2=50% (azt se érték el)"

Ok. Viszont akkor másnak is megadatik a lehetöség, hogy 50% környékével elérjék a fidesz féle 2/3-ot. Vagy tévedek?

2019. jún. 6. 09:43
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
A jelenlegi választási rendszerben valóban kívánatos lenne, hogy egyetlen párt induljon a fidesz ellen. Nem véletlen, hogy az önkormányzati választásokra pl. összefog a teljes ellenzék. Azt viszont nem tudom értelmezni, hogy egy ellenzéki párt majd "megsemmisíti" az összes többit.
2019. jún. 6. 10:13
 19/25 anonim ***** válasza:
31%

Nem kell a neoliberális Momentum.

Baloldaliként legközelebb inkább szavatok a Fideszre,csak hogy ne legyenek megint neolibsik.

2019. jún. 6. 11:48
 20/25 anonim ***** válasza:

"Ok. Viszont akkor másnak is megadatik a lehetöség, hogy 50% környékével elérjék a fidesz féle 2/3-ot. Vagy tévedek?"

Szöveg értelmezés.....

A választók többsége NEM! rájuk szavazott mégis erre veri a mellét...

Nem azt vitattam hogy a saját magukra írt választási törvény értelmében jogossá tették a jogtalant.

49% nem a többség

2019. jún. 6. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!