A Momentumnak három év alatt a DK-t és a többi himihomi pártocskát lenne érdemes megsemmisíteni, aztán 2022-ben, egyedüli ellenzéki pártként, nekimenni a Nagy Halnak?
"Alain Delon nevű felhasználó válasza:
5: Szerintem nem érti meg. Annyi gógyija egyiknek sincs."
Tisztábban vagyok vele hogy nem érti, ha fel tudná fogni és 49% ot nem 2/3 ak gondolna akkor nem fidesz szavazó lenne.
Az alap matematika sem megy, ezért ajánlottam fel neki hogy korrepetálom.
Az ilyen buta embert se nézem le inkább igyekszek felvilágosítani
1/2=50% (azt se érték el)
2/3=66.66666666666666666666666666%
66.83 % = 49,27 % ha eléggé fideszes vagy és az általános iskolai szintet sem ütöd meg.
Szomorú hogy idáig süllyedt oktatás, az se megy manapság ami 20 éve egy 6 éves gyereknek nem okozott gondot.
Persze, úgy kéne csinálni, hogy alapítanak egy Momentum Gárdát, ahol lila karszalagos legények masíroznak.
Megkeresik a DK-sokat, meg a többi ellenzéket, bevágják őket egy teherautóba, aztán egy telepen ledarálják és lecsót csinálnak belőlük.
Miután ilyen jól megsemmisült a többi ellenzék, már csak meg kell nyerni a választást és kész, ilyen egyszerű.
2/3 azaz 66,666% és ha ez nem elég a lájk rádiójuk telszámába is benne van a 666. De az ő matekuk különleges
47% = a 2/3
"Ez működőképes stratégia lenne?"
Esetleg álmaidban. A valóságban ez nem úgy néz ki, mint elképzeled; hogy egy ringben harcolnak a pártok, egyszer ezt, egyszer azt üti ki a Momentum. A valóságban emberek szavaznak, a Momentum miként akarja elérni, hogy például a baloldali szavazók átszavazzanak? Vagy az a 10%-nyi jobboldali szavazó, aki még mindig Jobbik /mihazánk szimpatizáns?
"1/2=50% (azt se érték el)"
Ok. Viszont akkor másnak is megadatik a lehetöség, hogy 50% környékével elérjék a fidesz féle 2/3-ot. Vagy tévedek?
Nem kell a neoliberális Momentum.
Baloldaliként legközelebb inkább szavatok a Fideszre,csak hogy ne legyenek megint neolibsik.
"Ok. Viszont akkor másnak is megadatik a lehetöség, hogy 50% környékével elérjék a fidesz féle 2/3-ot. Vagy tévedek?"
Szöveg értelmezés.....
A választók többsége NEM! rájuk szavazott mégis erre veri a mellét...
Nem azt vitattam hogy a saját magukra írt választási törvény értelmében jogossá tették a jogtalant.
49% nem a többség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!