A Momentum párt miért kapott ilyen sok szavazatot?
Egyszerűen nincs párt, akikre jó érzéssel tudnék szavazni. Itt van a Momentum, ők fiatalok, szüzek, tiszták, Európa- és demokráciapártiak, szóval nekem megfelelnek.
Ha majd ők is nyomorékok lesznek, akkor legközelebb nem szavazok rájuk. Elméletileg pont erről kellene, hogy szóljon a demokrácia, hogy ha egy kormány nem megfelelő, akkor vérontás nélkül le tudjuk cserélni egy másikra. Az pedig, hogy egyesek szektásan ragaszkodnak egy-egy párthoz, mint valami fociultra az imádott csapatához, csak primitív és hibás hozzáállás egy demokráciában.
"szüzek, tiszták meg lendületesek"?
Hihetetlen, hogy vannak, akik ilyet le tudnak írni, már bocsánat.
Bár ha a francia kapcsolatot nézzük, a lendület még szójátéknak megfelel.
Szerintem a tájékozatlanság miatt kapott ennyi szavazatot. Lehet, hogy a fiatalok nem látják át, hogy mi van mögöttük.
Azért mert a legtöbb ellenzéki párt lejáratta magát a választások óta eltelt időszakban, így az ellenzéki szavazók akik csalódtak a pártjukban, átmentek a DK-hoz, aki pedig utálja a Gyurcsányt az pedig a Momentumra szavazott.
Nem sok mindent tettek le az asztalra de nekik még nem is volt idejük/lehetőségük igazán bizonyítani. Egyenlőre csak azért szavaztam rájuk, hogy adjak nekik egy esélyt aztán majd kiderül, hogy milyenek. Kicsit húztam a számat a szavazólap fölött mert egy párt se volt akire teljes magabiztossággal tudtam volna szavazni, ami elég gáz. Így megjelöltem azt ami számomra a szemeteszsák legtetején van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!