Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rámentem Orbán és Gyurcsány...

Rámentem Orbán és Gyurcsány face oldalára, és bejelzett és jelez náluk a vírusirtóm, hogy "titkosított adatforgalom". Mi ez? Figyelik kik mennek rájuk?

Figyelt kérdés

De komolyan.

Sokat nem fészbukozok, kb, nem is követek szinte semmit, politikai oldalakat egyáltalán nem, de kíváncsiságból rájuk néztem, és bejelzett a vírusirtó, hogy "titkosított adatforgalmat észlel".

Mi ez?

Ránk néznek, hogy ki nézi ezeket, vagy informatikából vagyok béna?

Várom a felvilágosítást.

2019. jún. 5. 18:26
 1/3 A kérdező kommentje:
eset smart security
2019. jún. 5. 18:31
 2/3 anonim ***** válasza:
94%

Semmi köze ahhoz, hogy kinek az oldalát nézted meg:

[link]

Ha bármilyen módon megfigyelnének, hidd el, hogy nem értesítene külön arról semmi. Ha keveset netezel, akkor lehet rég jártál az oldalon, és a nálad lévő tanúsítvány már lejárt ahhoz képest amit az oldal most használ. Ennek eltérését érzékelhette a program. A tanúsítvány arra szolgál, hogy neked azt, hogy az eredeti, hiteles oldalon jársz és nem egy hamisítványon.

2019. jún. 5. 18:53
 3/3 A kérdező kommentje:

Jólvan, be lehet oltani :D

Igaz, egyszerűbb lett volna utánanéznem, mint kiírni ide, de na. Azért érdekes volt.

2019. jún. 5. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!