Rámentem Orbán és Gyurcsány face oldalára, és bejelzett és jelez náluk a vírusirtóm, hogy "titkosított adatforgalom". Mi ez? Figyelik kik mennek rájuk?
De komolyan.
Sokat nem fészbukozok, kb, nem is követek szinte semmit, politikai oldalakat egyáltalán nem, de kíváncsiságból rájuk néztem, és bejelzett a vírusirtó, hogy "titkosított adatforgalmat észlel".
Mi ez?
Ránk néznek, hogy ki nézi ezeket, vagy informatikából vagyok béna?
Várom a felvilágosítást.
Semmi köze ahhoz, hogy kinek az oldalát nézted meg:
Ha bármilyen módon megfigyelnének, hidd el, hogy nem értesítene külön arról semmi. Ha keveset netezel, akkor lehet rég jártál az oldalon, és a nálad lévő tanúsítvány már lejárt ahhoz képest amit az oldal most használ. Ennek eltérését érzékelhette a program. A tanúsítvány arra szolgál, hogy neked azt, hogy az eredeti, hiteles oldalon jársz és nem egy hamisítványon.
Jólvan, be lehet oltani :D
Igaz, egyszerűbb lett volna utánanéznem, mint kiírni ide, de na. Azért érdekes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!