Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jakab Péter lett a Jobbik...

Jakab Péter lett a Jobbik frakcióvezetője. Képes lesz megmenteni őket?

Figyelt kérdés

2019. jún. 2. 16:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10%

Jakab Peti korrekt arcnak tűnik, de szerintem a jobbik nincs is a megsemmisülés szélén. Az ep választáson szarul mozgósították és így kaptak 6%-ot, szerintem belföldi választásokon még tudnak 10% körül produkálni.

Nyilván számít, hogy hogy kapnak helyeket önkormányzati választásokon.

SZerintem vidéken erős marad.

2019. jún. 3. 05:00
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerinted!

Én vidéken élek, nem csakhogy csalódtak, de egyenesen sértve érzik magukat az átverésért.

A vidéki ember nehezebben felejt.

2019. jún. 3. 13:20
 13/15 anonim ***** válasza:

"Qrcsány-szektás" #10-nek:

Nekem nem kell a számba köpni hogy nyálam legyen! (nem is hagyom)

A saját véleményemet mondtam, és a reakciódból egyértelmű hogy "ütött".

Aki nem a meg- vagy ki-magyarázásra törekszik, az csak ezt a legkézenfekvőbb választ adhatja.

2019. jún. 3. 20:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez az, hogy a "te véleményed" ami nem mérvadó. Főleg ha állítólag mindenki fidesz-bérenc aki nem a főnököd moslékát zabálja. Vonás Gabitól kezdve mindenki! :'D
2019. jún. 3. 20:54
 15/15 anonim ***** válasza:

És miért a te vidéki tapasztalataid tükrözik a valóságot? Én is vidéki vagyok, és a jobbik Vonával elindult egy jó irányba, amit láthatóan Jakab Peti is képviselne.

Az kiderül, hogy mennyire sikeresen.

2019. jún. 4. 03:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!