Fideszesek! Számotokra melyik ellenzéki párt az elfogadható, és melyiket ítélitek el a legjobban?
A jelenlegiek közül egyik sem. A Jobbik egy időben egészen közelített hozzá: a legelején túl szélsőségesek voltak, végül meg gerinctelenek lettek:(
A legrosszabbul talán a DK áll nálam, a Gyurcsány-Dobrev duó személyes nézetei és eddigi tevékenysége miatt.
Egyik sem elfogadható, ezt mi sem bizonyítja jobban mint a Fidesznek az irreálisan nagy támogatottsága.
A Jobbikot egy darabig szerettem de mostmár se én meg szerintem ők se tudják, hogy mit akarnak. Ezzel elég sokan lehetnek így, abból kiindulva, hogy Budapesten kisebb volt most a támogatottságuk mint a kétfarkú kutyapártnak.
MSZP az sikeren lejáratta magát a választások óta eltelt időben, az LMP az mintha nem is lett volna, a Momentumból meg csak annyit látok, hogy az utcán mindig meg akarnak állítani a szórólapjaikkal amivel tele van a postaládám is.
A DK ítélem el a legjobban, ugyanazért amiért sokan mások. Elég szomorú, hogy az lett a legtámogatottabb ellenzéki párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!