Hirtelen hogy lett ennyi Momentumot bármi áron védő kommentelő?
Én nem vagyok fideszes,mégsem szeretem a Momentumot.Szerintem semmi nem lenne jobb,ha a Momentum lenne.Ugyan olyan nagytőkét képviselő párt,mint a Fidesz.
Sajnálom,hogy kiszorították a Jobbikot meg az LMP-t.
Én régebben is írogattam gyk-n, bár a politika rovatba ritkán.
Viszont mivel vasárnap óta ömlik a gyalázkodás a Momentum ellen, ezekre reagálok. Nem védem a Momentumot, csak megkérdezem, hogy honnan veszi, hogy a "nagytőkét szolgálja", meg hogy "neoliberális", meg "macronista" - ezekre semmilyen normális válasz nem jött még soha.
Van olyan, aki idéz a programjukból, mely cáfolja az ilyen vádakat. Erre az a válasz, hogy az csak porhintés. De ha egy választási program porhintés, akkor mire alapozza a fenti vádakat?
De a legszebb az volt, aki azon problémázott, hogy a Momentum munkásellenes, mert ugyan vagy bérlakásprogramja, de az csak a fővárosi diplomásoknak jó, a vidéki melósoknak nem. Miközben az igazság az, hogy valóban van a Momentumnak bérlakásprogramja, a BUDAPESTI programjának egyik fontos része. Én nem érzem olyan nagy bajnak, ha egy budapesti választási programban nem esik sok szó a vidéki melósok lakásgondjairól...(de a program a pesti melósoknak is jó)
Számomra egyértelmű, hogy vagy önszorgalomból trollkodnak egyesek, vagy ez van kiadva nekik.
És ami a kérdésedet illeti: ezek a kérdezők nem "kritikát fogalmaznak meg", hanem alaptalanul fröcsögnek, ugyanis soha semmivel nem tudják alátámasztani a véleményüket. Tök jó lenne, ha lenne kritika, akkor tök jól el lehetne vitatkozni a programokról, a nyilatkozatokról stb. De sajnos nincs.
Nos, a Momentumot támadók egy része a "savanyú a szőlő" alapon támadja. A dk-sok riválist látnak bennük, a többi pedig a választási bukta miatt. A fideszesek (beleértve magamat is) az új szdsz-t látja benne.
De miért kell aggódni a támadások miatt? Teher alatt nő a pálma. Aki kiáll a színpadra, annak azt is fel kell vállalni, hogy nem mindig, nem mindenért jár taps. Olykor a közönség talán ki is fütyüli a szereplőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!