Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Népességfogyás: Mi lesz velünk?

Népességfogyás: Mi lesz velünk?

Figyelt kérdés

Évtizedek óta hallom, hogy fogy a magyar, de eddig csak legyintettem, olyan elméleti problémának tűnt. De itt van most ez a hungarométer, ami év eleje óta mutatja a valós idejű adatokat. Hát ez nagyon durva, ezt nem gondoltam. Szóval született nagyjából 50 ezer ember, meghalt 70 ezer, és volt 40 ezer abortusz. Esetleg azt is ki tudná számolni valaki, mikor kerülünk a kihalás közelébe?

[link]

2010. júl. 7. 19:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%

"A felszabadulást követő tíz évben"

Ez alatt ugye nem a szovjet megszállást értetted?

"A cigány is magyar"

Ezzel sem a magyarok, sem a cigányok nem értenek egyet.

"a többieket kellene megtanítani "magyarul" gondolkodni, élni és akkor semmi baj nem lesz velük."

Egy kis történet:

Haitinak valaha sokat ígérő volt a jövője. 1789 előtt mint fehér uralom alatt álló francia gyarmat, San Domingo (Haiti) olyan gazdag, vagy gazdagabb volt, mint a 13 amerikai gyarmat együttesen. Haitit tartották a francia gyarmatbirodalom "legszebb gyémántjának", és valóban, ez volt a leggazdagabb gyarmata a világnak. 40 ezer fehér és 27 ezer fölszabadított mulatt lakta, és 450 ezer fekete rabszolga, termékeny klímája és jó talaja révén ellátta egész Franciaországot és fél Európát cukorral, kávéval és gyapottal. De 1791-ben a francia kormány elrendelte, hogy a mulattoknak is szavazati joguk van és hamarosan egy másikat, amely minden rabszolgát fölszabadított. Az eredmény véres polgárháború lett, amelynek során az egész fehér lakosságot (40 ezer franciát) lemészároltak, az utolsó asszonyt és gyereket is.

Kell ez nekünk?

2010. júl. 7. 20:53
 12/18 anonim ***** válasza:
82%

Szépen lassan a magyarok kipusztulnak, a cigányok átveszik a terepet.

Pár száz évvel később a magyarokról beszélve mindenhol köpnek egyet, mert a cigányokkal fogják az országot azonosítani. Nem értik majd, hogy régen milyen elismert ország volt (pl. Nobel díjasok száma), most meg egy gettó. Azt, hogy megváltozott a népesség színe, nem veszik észre, mert a változás hosszú idő alatt, fokozatosan megy végbe.

Nekem csak ez fáj. Szerencsére akkor nem élek már.

2010. júl. 7. 21:28
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

"„Szó mi szó, igazából nem trükk az a kisebbségi oktatás. De ha az volna is, pár év, és minden szempontból jogossá válik a pluszpénz. A tófeji iskolában ma minden hetedik, az óvodában viszont már minden harmadik gyerek roma. És szinte egytől egyig nélkülöző, a munkanélküliség miatt segélyből élő családból érkeznek.”"

[link]

2010. júl. 7. 23:45
 14/18 anonim ***** válasza:
16%

Engem nem zavar.

Mindig is tudtam, hogy a magyar egy alsóbbrendű nemzet, amely még önmagát fenntartani is képtelen.

2010. júl. 8. 07:34
 15/18 anonim ***** válasza:
26%
Az utolsónak üzenem. Remélem az elsők között fogsz megdögleni.
2010. júl. 8. 13:11
 16/18 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom ,mi lesz.a magyarok fogynak ,a romák szaporodnak.Az 50000 évi születésnek is állitom fele cigány.....
2010. júl. 8. 16:35
 17/18 anonim ***** válasza:
93%

Bocsánatot kérek mindenkitől a következő sorokért:

"Engem nem zavar.

Mindig is tudtam, hogy a magyar egy alsóbbrendű nemzet, amely még önmagát fenntartani is képtelen."

Roh@dj meg te szemétláda!Kívánom neked a legrosszabbakat kis zsidóseggnyaló!

Te se vereckén jöttél be...

Ha nem szedem össze mamam,durvábbakat is írtam volna...

2010. júl. 21. 19:17
 18/18 anonim ***** válasza:
45%

"Engem nem zavar.

Mindig is tudtam, hogy a magyar egy alsóbbrendű nemzet, amely még önmagát fenntartani is képtelen"

Bármennyire is fáj, tényleg igaza van.Csak pofázunk, nem teszünk semmit, ha az utcán meglátunk egy hordát, behúzzuk fülünk-farkunk, ahelyett hogy közéjük vágnánk egy villanógránátot vagy ilyesmi...a zsidó cégek bő nyállal sz0patnak kényükre-kedvükre mi meg csak kesergünk, siránkozunk, egymást marjuk.

2010. júl. 21. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!