Ki akar biztosítani európai béreket a magyar dolgozóknak? Melyik párt/pártok?
Azért én megnézném a gyurcsány cégnél a fizetéseket, hogy ott vajon olyan nagyon európai béreket adnak-e az egyszerű dolgozóknak.
Van egy olyan sejtésem, hogy nem azért tudott az Altus-tól 1,1 milliárdot felvenni osztalékként pl. 2016-ban 1,1 MILLIÁRD forintot, mert olyan európai bért fizetett volna az alkalmazottainak.
Ennyire ostoba vagy és gondolom te voltál az egyik aki köpködött amiért a határon túliak nem rátok szavaznak. Ilyenekre, mint te?
Amúgy már alig várom, hogy a szomszédom megkapja az európai bérét, mert csak nettó 150-et keres a fatelepen...
Nekem már megvan. Tehát nem kellett a Dk-ra szavazni... A szomszéd meg nem akart. Pedig nagyon tetszett neki, de nem hisz a dk-nak. Pedig mondtam neki, hogy nyugodtan szavazzon a dk-ra, mert ezt nem a böszme ígéri, hanem a bolgár vendégmunkás neje.
És tudjátok mit? Igaza van Klára asszonynak!!! A jövő hónaptól bérpapírral fogja tudni bizonyítani, hogy teljesítette! A saját bérpapírjával! (Ugyanannyit fog keresni, mint bármelyik eu-s képviselő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!