Most hogy Budaházy kopakolt, hogy a Mi Hazánk Mozgalmat a fidesz hozta létre, így mi lesz a párttal?
Én pontosan 3x hallgattam meg a videót és sehol nem hangzik el, hogy a MHM-at a Fidesz hozta létre.
Írd már le az időt, ahol ebből te ezt hallottad ki!
Erről az összevissza vagdosott és ezzel az értelmétől megfosztott kis videómaradékról beszélsz?
Ugye még te sem vagy annyira korlátolt, hogy elhiszed, hogy a MHM fórumán Budaházy ilyesmivel vádolta volna a MHM-at?
ma 17:59
Teljesen világos az értelme annak amit mond, csak azoknak nem akiknek fáj az igazság már megint jó szokásuk szerint.
Én már hallottam a Munkáspártra is, mert nem gyilkolják egymást és a Thürmer fia a Pesti Srácoknál volt újságíró a korai haláláig.(Máté T. Gyula)
Munkáspárt,Mi Tanyánk már rég a fityesz kezében vannak.Fiók pártok ezek,nem mások.Munkáspártnak se sok köze van a munkássághoz.Mellesleg milyen munkáspárt az,aki választásokon gratulál a legnagyobb kapitalista pártnak örömmel?Remélem soha egyik haszontalan formáció sem kerül be a parlamentbe.Mi hazánk,Munkáspárt.Mindkettő semmirevaló párt.Egyébként sokan látják azt,hogy a Mi Hazánk a Jobbik szétverésére jött létre,meg kb arra,hogy néha (látszat) felvonulgasson a c..ány telepeken itt ott,hangoztatva azt,hogy ha ők kormányoznának,akkor rend lenne az egész országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!