Nektek nem tűnik úgy, hogy Puzsér Róbert csak játasza a "nagy megmondóembert"?
Az az érzésem, hogy Puzsér az örök kritikus akar lenni, aki mindig azt kritizálja, amit éppen a fiatalok úgy általában nem szeretnek, és ezzel próbál népszerű lenni.
Szóval pl. ha menő utálni "Justin Biebert" a fiatalok körében, akkor ő is ezt fogja tenni, hogy bevágódjon náluk.
Nektek mi erről a véleményetek?
"Tipikus szerencsétlen, aki valódi produktumot sosem tudna létrehozni,"
Saját könyv, saját tv-s, rádiós műsorok, újságcikkek. Gondolom ezek nem számítanak valódi produktumnak.
"Saját könyv, saját tv-s, rádiós műsorok, újságcikkek. Gondolom ezek nem számítanak valódi produktumnak."
A minőség és a tartalom is számít. A 10 éves húgom is tud könyvet írni pl. a macskákról, ahogy tv műsort is tud róluk csinálni.
Szerintem a zsidók szégyene C. Könyvére büszke lehet...
Szerintem általában szokott érvelni a mondandója mellett és látszik, hogy őszinte. Néha van, hogy téved és ezt nem akarja elismerni, de nem hazudik, mert magának sem ismeri el... Van ilyen, szerintem nem katasztrófa.
Szerintem amúgy elég értékes dolgo(ka)t alkotott eddig.
"De hogy értsd: semmi olyat nem adott még ki a kezei közül vagy nem mondott, ami hozzátett a világhoz. Új felfedezést sem tett. Ez így 0, ez van."
Ezt ennyi erővel rá lehetne húzni akár az összes médiaszemélyiségre az országban, nem csak Puzsérra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!