Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért jön az ellenzék újra és...

Miért jön az ellenzék újra és újra azzal hogy Magyarországon nincs demokrácia?

Figyelt kérdés

Nem az a demokrácia hogy az van amit a többség akar?

És nem az amit 20%!!!

2019. máj. 27. 20:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem cáfoltál meg.

Te személyes példát hozol, míg én nagy átlagot nézek.

Egyrészt, magyarországi falvak többsége már nem végez mezőgazdasági munkát. Vannak falvak, ahol az egyetlen megélhetés a közmunka, amiről '18 után már kiderült, hogy ezzel zsarolják az embert, hogy ha nem szavaz a fideszre, akkor nem kap több közmunkát.

Másrészt, én nem bizonygattam, hogy lehet-e erről szó, hanem ez tény. A mostani választás után 24 órában már felkerült két videó is, ami ilyen falvakban készült, ahol az ott élők a kamerába mondták bele, hogy megvették a szavazatukat.

A fideszre pedig ez a két réteg szavaz többnyire. Vannak, akikkel elhitették a migráns story-t, meg hogy az ország jobban teljesít. Vannak, akik szavazatát megvették.

Erről van szó, és ezt kár tagadni.

2019. máj. 28. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!