Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vannak még, akik örülnek a...

Vannak még, akik örülnek a "zöldek", Jávor, és az LMP megsemmisülésének, ahogyan a kutyapárt is megöntözte őket fentről?

Figyelt kérdés

Én kifejezetten örülök neki, hogy az LMP összeomlott. Hogy még a kétfarkú kutyák is jobb eredményt értek el, az azt juttatja eszembe, amikor a viccpártot jelképező kutyus levizeli a zöld füvet. :D

Ott van az az Ungár Péter, hát nem igazán tetszett nekem az öltözködési stílusa, néha azt hittem, hogy pizsamában jelent meg a sajtótájékoztatón. Plusz a fideszes Schmidtnek a gyereke. Nekem eleve nem volt szimpi.

Demeter Márta: ezen röhögtem az egyik legnagyobbat. Elhagyta az MSZP-t, gondolta, hogy a süllyedő hajóról átúszik egy biztosabbnak tűnő kis zöld ladikba (LMP), mire az hamarabb elsüllyedt a vörös gőzösnél :DDD Szakadtam ezen.

Vágó Gábor: ő volt számomra a legirritálóbb figura. A sértődése, amiért nem kapott piát Gyurcsányéknál, meg az a bajusza, stílusa, lekezelő, és ahogyan a médiában is megnyilvánult! Még a választás napján is alakított egy jót: megsértette az 56%-nyi otthon maradó választót, hogy magukra vessenek, de valami ordináré stílusban.

Jávor Benedek: tudom, hogy párbeszédes, de zöld, és olyan kérdésekkel törődött (pl. klímaváltozás), amiben Magyarországnak elenyésző szerepe és ereje lenne, nem ez a magyar emberek problémája, hogy fél fokkal melegebb van meg ilyen hülyeségek (eddig is változott sokkal nagyobb mértékben a Föld és semmi katasztrófa nem történt). Plusz irritáló figura ez a Jávor is, már 2010-ben annak tűnt.

Más is van így ezzel? Aki örül az LMP bukásának, az miért örül?

2019. máj. 27. 11:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Lehet, hogy mindig változott a Föld felszíni hőmérséklete, csak nem ilyen gyors ütemben. Ezt nem is csak neked írom, hanem mindenkinek, aki olvassa és nem tudná. Ez a helyzet.
2021. jan. 2. 23:02
 12/12 anonim ***** válasza:
Valóban változik a hőmérsékelt rendszeresen, de az állatok is változnak, és izgalmas kérdés lesz, hogy hány ember marad életben, ill. azt honnan a fenéből veszed, hogy Magyarországon elegendő édesvíz lesz, hogy elegendő méh lesz? Gondolná az ember, hogy az egyre növekvő élelmiszerárakból észreveszel valamit, és értelmes következtetést is levonsz, de nem. Sebaj. Röhögjél csak, örülj, hogy a fideszes holdudvar megszerzi az összes földet, kisajátítja Magyarország minden értékét, és szarnak rád, amikor már a szavazatod se kell nekik.
2021. jan. 3. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!