Vannak még, akik örülnek a "zöldek", Jávor, és az LMP megsemmisülésének, ahogyan a kutyapárt is megöntözte őket fentről?
Én kifejezetten örülök neki, hogy az LMP összeomlott. Hogy még a kétfarkú kutyák is jobb eredményt értek el, az azt juttatja eszembe, amikor a viccpártot jelképező kutyus levizeli a zöld füvet. :D
Ott van az az Ungár Péter, hát nem igazán tetszett nekem az öltözködési stílusa, néha azt hittem, hogy pizsamában jelent meg a sajtótájékoztatón. Plusz a fideszes Schmidtnek a gyereke. Nekem eleve nem volt szimpi.
Demeter Márta: ezen röhögtem az egyik legnagyobbat. Elhagyta az MSZP-t, gondolta, hogy a süllyedő hajóról átúszik egy biztosabbnak tűnő kis zöld ladikba (LMP), mire az hamarabb elsüllyedt a vörös gőzösnél :DDD Szakadtam ezen.
Vágó Gábor: ő volt számomra a legirritálóbb figura. A sértődése, amiért nem kapott piát Gyurcsányéknál, meg az a bajusza, stílusa, lekezelő, és ahogyan a médiában is megnyilvánult! Még a választás napján is alakított egy jót: megsértette az 56%-nyi otthon maradó választót, hogy magukra vessenek, de valami ordináré stílusban.
Jávor Benedek: tudom, hogy párbeszédes, de zöld, és olyan kérdésekkel törődött (pl. klímaváltozás), amiben Magyarországnak elenyésző szerepe és ereje lenne, nem ez a magyar emberek problémája, hogy fél fokkal melegebb van meg ilyen hülyeségek (eddig is változott sokkal nagyobb mértékben a Föld és semmi katasztrófa nem történt). Plusz irritáló figura ez a Jávor is, már 2010-ben annak tűnt.
Más is van így ezzel? Aki örül az LMP bukásának, az miért örül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!