Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen bizonyítékok vannak...

Milyen bizonyítékok vannak arra hogy a momentum egy rossz párt azaz egy nagytőkés, pénzes párt?

Figyelt kérdés

Sokan szidják ezt a pártot de nem tudom miért mert én még bizonyítékot nem láttam, csak szerintem vágdalkozás megy megint mert szerintem egy ellenzéki párt akiről nem tudnak sokat

...

2019. máj. 27. 00:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is erről folytatok vitát itt más kérdéseknél, már eljutottunk arra szintre, hogy az nekem kell bizonyítani az ellenkezőjét, mert semmilyen konkrétummal nem bírja alátámasztani az állítását.
2019. máj. 27. 00:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Annyira zöldfülűek még a vén róka ellenfeleik között hogy talán még azt is illene rájuk hogy korruptan szűzek. Még csak ezután fogják megkörnyékezni őket a befolyásos nagytőkések hogy feljebb jutottak.
2019. máj. 27. 00:47
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Itt egy bizonyíték

[link]

2019. máj. 27. 00:53
 4/6 anonim ***** válasza:
78%
Mindegyik párt rossz, mindegyik sunyi bűnözők gyülekezete. Eleve Magyarország rossz, de ebbe most ne menjünk bele.
2019. máj. 27. 01:31
 5/6 anonim ***** válasza:
31%
Bárcsak tőkés párt lenne, de ők is csak egy újabb balos bagázs.
2019. máj. 27. 02:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Nincs rá bizonyíték. A gyakori kérdésekre szabadult rá valami elvakult mszp-s, akinek minden vágya, hogy bizonyítsa a momentum alkalmatlanságát, csak erre nincs bizonyíték.

A többi kommentelőre reagálva annyit, hogy egyrészt, nem baloldali párt. Egyaránt tartalmaz a programja jobb-, illetve baloldali elemeket. Emiatt a centrum/közép sokkal jobb megnevezés rájuk.

Másrészt, a link, aminek elvileg bizonyítani kéne ezt, valójában nem bizonyít semmit. A politikusok találkoznak más politikusokkal, ettől még nem fogják ugyanazokat a nézeteket vallani.

Jelenleg nincs bizonyíték, hogy rossz párt lenne. Az egész politikai palettán úgy néz ki, hogy jelenleg a legjobb választás.

2019. máj. 27. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!