Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az nagyon durva, hogy amikor...

Az nagyon durva, hogy amikor zöld pártokra lenne leginkább szükség, akkor az LMP kevesebb mint 3%-ot ér el egy EP választáson. A magyar emberek mit akarnak?

Figyelt kérdés
[link]

2019. máj. 26. 23:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

"Most mért hiszed, hogy a magyarokat jobban érdekli a klíma mint a saját kis pénztárcájuk"

Mert bele fog pusztulni a gyerekük? Vagy akár ők maguk is pár évvel kevesebbet élnek csak a légszennyezés miatt? És ha migrációról van szó nagyokos, ha . aklímával nem foglalozunk, akkor még ennél is sokkal nagyobb lesz a migráció, sőt háborus menekültek.

2019. máj. 27. 09:45
 12/14 A kérdező kommentje:

"Az LMP az lófsz , nem zöld párt."

Ha lenne jobb zöld, vagy több, vagy mindegyik párt az lenne, akkor jobb lenne. De egyelőre az LMP a legzöldebb, és nem igaz hogy egyéáltalán nem. Ez pedig most a legfobntosabb téma lenne. Még akit a migráció érdekel, annak is.

2019. máj. 27. 09:46
 13/14 A kérdező kommentje:

"az orbántól való megszabadulási törekvés jelenleg nagyobb prioritást élvez"

Az EP választás nem Orbánról szól. Te tudod, hogy miről szavaztél? It tmost Orbántól függetlenül az volt a kérdés, hogy miylen képviselőket küldünk be az EP parlamentbe, és például ott mennyi zöld képviselő lesz.

2019. máj. 27. 09:48
 14/14 A kérdező kommentje:

"Az lmp sajnos nem az, aminek látszik, ezt már aprilisban is sokan belàttàk. Én pl minimalista és zero waste elvek szerint élek, mégsem szavaztam volna rájuk, semmi értelme nem lett volna. A momentum szerintem többet fog tenni a témában"

Ez egy jó egyéni döntés lehet, oké hogy te így ítéled meg. Én csak azon csodálkozom, hogy úgy általában ilyen keveset értek el. Ezek szerint eddig se azért szavaztak rájuk, mert zöldeknek mondták őket, és most se lrdekelt senkit. A baj nem is az LMP-vel van, amiről beszélek, hanem arról, hogy a klímaválság nem érdekel senkit. Lehet hogy nem a legjobb párt, de ebben az ügyeben ők foglalkoztak a legtöbb mindennel, és egy átlagembernek ha érdekli a klíma, akkor annak legalább picit meg kellett volna mutatkoznia a százalékokban. Azt mondjuk hogy politikusok így meg úgy, és populista propaganda, és nyilván rájátszsnak, de igazából a tömeg tehet mindenről, ők igényleik ezt a politikát, a politika csak a tömeget használja, olyant amilyen. Lásd a francia sárgamellényeseket is.

2019. máj. 27. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!