Szerintetek ki nyeri a választást?
Figyelt kérdés
Remélem a Mi Hazánk fogja. :)2019. máj. 26. 18:26
2/12 anonim válasza:
Most komolyan? Szerintem elég egyértelmű, hogy ki nyeri (fityesz), ugyanennyire egyértelmű, hogy a mihazánk párt be se jut az EP-be.
3/12 anonim válasza:
Mi az, hogy nyeri?
Kinek lesz a legtöbb százalék?
A fidesznek, ez nem kérdés... Pedig rohadtul nem vagyok fideszes, csak objektív.
A Mi Hazánknál pedig nagyon kérdéses, hogy meg lesz e az 5%, de valószínűleg nem és 0 embert küldenek az EP-be.
4/12 anonim válasza:
Én is a Mi Hazánkban reménykedem, de a Fidesz fogja és nekünk az lenne az előnyös, ha mi megkapnánk az 1 mandátumot, az összes többit pedig a Fidesz vinné. Nem velünk vagyunk, de a többi az igazán sátáni teremtés, én mondom neked. Mi meg majd szépen megduzzadunk. ;)
5/12 anonim válasza:
Mivel a Mi Hazánk egy új párt, ha megközelíti az 5%-os támogatottságot máris hatalmas sikert könyvelhet el. Akkor is ha nem szereznek mandátumot vele. Hiszen akkor máris ott van az lmp-vel, momentummal egy szinten. Még az is lehet, hogy az mszp-vel is.
6/12 anonim válasza:
Állítólag 6,5%. Az egy mandátum.
Tudatosan nyomják a média érdekeltek , hogy be se jut, nem érdemes rá szavazni, kidobott szavazat. Ez volt anno a Jobbikkal is, aztán mégis három mandátumot kapott.
7/12 anonim válasza:
Utolsó, honnan hallottad ezt hogy a Mi Hazánk 6.5%-ot szerzett?
8/12 anonim válasza:
Ha eléri a bejutási küszöböt (5%) akkor mandátumot is kap, 100%.
9/12 anonim válasza:
De ekkora részvételiaránynál 150,000+ embernek kellett volna a Mi Hazánk Mozgalomra szavaznia, ez nem valószínű, hogy megtörtént...
10/12 anonim válasza:
Este 11 kor meg indul majd a " Miért arra szavaztatok " kérdésáradat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!