Kire szavazzak, ha nem akarok migránsokat és a Fidesz azt ígéri megvéd, de viszont azt látom csak ő telepíti befelé őket?
Nem akarsz migráncsokat?
Miből gondolod, hogy ők akarnak téged?
A kivándorlás-párti Fidesz szétlopja a jövődet - kerüld még a környékét is!
Bárkire szavazol, csak jobbra szavazhatsz mint a Fidesz!
Az elmúlt években, nem túlzás, legalább 100, családtag, kolléga, barát, haver, ismerős és ezek ismerőseinek véleményét ismertem meg óvatos puhatolózással, általános mindennapi csevegésekkel, tényleg, mintegy egyszerű belső, saját felmérés osszerakasahoz, Pesttől Ráckevéig, Fóttól Budaörsig. Egy, azaz egy darab fideszest ismertem meg, pont azt az egyet, aki csak szigorúan magának köszönheti, folyamatos rossz döntések sorainak, hogy élete folyamatos lecsúszó ágban van. Na most ha konteós lennék, elkezdenék kételkedni az eredményekben. De szembe jön velem hétfő hajnali 6 fele, a bolt előtt álló azonosíthatatlan naciokbol álló matt részeg munkásegylet, akik további két féldekás után még dolgozni mennek, sőt teherautót vezetnek, és egyszerre hőbörögnek azon, hogy a placcon nem értik az ukrán migráns munkásokat es, hogy csak a fidesz! Ez most jött, s bambán néztem, míg atvagtam köztük: orbánnak köszönhetően már nem rugdos ki senki, stabil helyem van és már 200000 (azaz kettoszaz ezer forint) a fizetésem, pedig most se nagyon csinálunk semmit. De azért bejelenthetnének. Ja laca, na hozz még egyet, aztán menjünk...
Jövő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!