Miért van tele a város kötekedős ukránokkal?
Na ezen most jót röhögtem.
Amikor Berlinben valaki felháborodott a kötekedő migránsokon a liberális vezetők az asztal alá söpörték.
A magyar média meg szalgcimben hozta a botrányos eseményt.
Most hogy valaki a kormány által behozott jó migránsokra panaszkodik a kormánypártiak rögtön támadásba lendültek hogy nem is úgy van.
Csak nem kettős mérce.
"Munkakörömből kifolyólag ismerem az összes megyeszékhelyt."
Kakukkmarczy ezt nem mondod komolyan, hogy te már felnőtt vagy? A válaszaidból mindenki azt hitte valahol az ált suli és a szakmunkásképző között lehetsz. Csak vetítesz, provokálni akarsz. :D
"Csak hogy ez nem panaszkodás hanem egy kitalált történet a kérdező részéről."
Óháppersze, nem írta meg az origo ezért csak kitaláció lehet, ércsük meg, jó.
11.
Mivel nap mint nap megy itt a kérdésnek álcázott ellenségi hazudozás, ezért csak tisztázni szerettem volna a részleteket....
Tudod, mint tegnap a nap azzal kelt fel, hogy egyik kérdező azt hazudta, miszerint Szíjjártó azt mondta, hogy a kormány feladata a bérek alacsonyan tartása....
És sorolhatnám a többit.... Tehát nettó hazudozással ne akarjatok embereket megtéveszteni, mert nem tisztességes!!!
Tudom... 😄 Most jön majd az ovis feleselés, hogy a fidesz hazudik.... Igen??? Akkor miért nem akarjátok a jó példával legyőzni??? Ja??? Hogy a véretekben van???
Márpedig ez morális rombolás! Építeni nem tudtok, csak hazudni, sírni-ríni, gyalázkodni??? Van az a réteg, ami erre vevő. De a többség nem az..,
17.
Előbb tisztesség dolgában kéne villantaotok! Ne azt mutogatni, hogy azért vagytok hitványak, mert a fidesz is az.
Aztán meg lehet mutatni, hogy építeni is tudtok, nemcsak mocskolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!