Valóban kezd nagyon népszerű lenni a momentum, szerintetek is a legjobb párt Magyarországon? Van esély hogy kormányzó párt legyen?
#11. Az elmúlt 30 évet le kell váltani és XXI. századi politizálásba kell kezdeni, ki kell lépni a XX. századból...
Viszont a Monentum sajnos az MSZP, az óbaloldal felé kedett el közeledni az elmúlt hónapokban. Én is sajnálom és jobb lenne azt mondani, hogy ez nincs így, de én ezt látom, és elutasítom a saját tudatalattim által tukmált szemellenzőt...
Természetesen van rá esély. Mint minden más politikai pártként viselkedő pártnak, a Momentumnak is az a célja, hogy kormányra kerüljön. Én nem látom, hogy nagyon közeledne a régi baloldali pártokhoz. Azzal, hogy leülnek tárgyalni más pártokkal egy-egy meghatározott kérdésben, még nem adják fel a saját programjukat.
BTW, a legtöbb nem-Fidesz szavazó azt várná, hogy valamilyen átütő formáció jöjjön létre a demokratikus oldalon. Ez nem megy úgy, hogy van 6-8 párt egyenként 1-től 10%-ig terjedő támogatottsággal szemben a Fidesz minimum 50%-val. Ráadásul ezek a pártok egymással küzdenek immár 10 éve, ahelyett, hogy a Fidesz-t próbálnák valahogyan megszorongatni.
Úgy látom, sokan azt várják, hogy a Fidesz hibázzon egy hatalmasat, amitől a tábora elpártol tőle, és az majd a kedvenc pártját helyzetbe hozza. Addig pedig a kedvenc párt minden eszközzel határolódjon el más pártoktól.
Szerintem pedig az ellenzéki pártoknak kötelességük minden esélyt megragadni, hogy a Fideszt botlásra kényszerítsék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!