Jobbikosok! Törökszentmiklóson jobbikos polgármester van, mégsem akar rendet tenni a romák között. Miért?
Persze, megígérték, hogy ha kormányra kerülnek, javítanak a helyzeten. Voltak kormányon? Nem.
Kétharmados fidesz többséggel szemben egyszerűen tehetetlenek, semmit nem tudnak megszavazni, hiába volt vagy van ötletük, hiába adnak be törvényjavaslatot és így tovább.
A polgármesternek nincs ekkora hatásköre. Egyébként is szerintem 2019-ben egy polgármesteren nem a pártja 10 évvel ezelőtti ígéretét (azóta változott pár dolog), hanem az ő saját ígéreteit kell számon kérni, elsősorban az ott lakóknak. Itt gyakorin nem fogunk tudni válaszolni a kérdésedre, én pl. azt sem tudom ki a polgármester Törökszentmiklóson, hogy hívják, sőt, azt sem tudtam hogy jobbikos polgármestere van. Biztos van fb oldala, e-mail címe, vagy bármi, írj neki levelet, kérdezd meg tőle. Ez általában így működik. Mi is így teszünk a saját városunkban, én is beszéltem már a polgármesterrel, a képviselőnkkel, vagy akivel kellett.
11, Nem akarok bunkó lenni (Amúgy forrást nem küldtél, amit megértek, nevetséges is lenne egy ripost "cikket" küldeni), de még ha igaz is amit írsz, van fogalmad arról, hogy hogyan működik a rendőrség/bíróság/ügyészség? Szerinted mekkora ráhatása van arra a polgármesternek?
Ohh, nyugodtan lehetsz bunkó, úgysem bunkóságként élem meg, én felette állok az engem érő ismeretlen minősítéseken. :D
Igaz amit írok, linket nem is akartam keresni, mert minek, aki már beszélt ottani lakosokkal, nyitva tartja a szemét és a fülét, az úgyis tudja, miről beszél. Aki pedig nem akarja felfogni, az úgysem fogja.
Igazad van, nem ismerem behatóan a rendőrség/bíróság meg ezeknek a működését, ettől még nem vagyok kevesebb és tartom azt, hogy az embereknek joguk van a nyugodt élethez és ezt nem egy bürökratikus szerv fogja meghatározni. Az ottani polgármester jobbikos, ismétlem, úgy lettek ismeretek, hogy felvették a kesztyűt ezek ellen a dolgok ellen. Igenis az ő dolga lenne rendet tenni. Ez a probléma nem csak Törökszentmiklóson probléma, mégsem verik az asztalt, nem is tiltakoznak. Érdekes, Bogdán László meg tudta rendszabályozni Cserdiben a roma embereket, egy jobbikos képtelen rá...? Hitelten ócska, olcsó, hazug banda. Aki rájuk szavaz, meg is érdemli...! Részemről ennyi, már órák óta kiírtam a kérdést, egy értékelhető választ nem kaptam, senki nem tudta védeni őket. Remélem, a süllyesztőbe jutnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!