Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha valakinek Waffen-SS tetovál...

Ha valakinek Waffen-SS tetoválás van a fején, az ugyanúgy megsértődik, ha lenácizom, mint Toroczkaiék?

Figyelt kérdés
[link]

2019. máj. 22. 08:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
41%
Utolsó nagyon buta vagy.
2019. máj. 22. 12:06
 12/17 anonim ***** válasza:
29%

"Ha valakinek Waffen-SS tetoválás van a fején, az ugyanúgy megsértődik, ha lenácizom, mint Toroczkaiék?"

Toroczkayit én nem keverném ide, de ha amúgy belegondolsz, akkor a hülyék is megsértődnek ha lehülyézed őket vagy a melegek is megsértődnek ha leb*z*zod őket. És még csak azt sem mondhatom, hogy nem joggal, mert attól, hogy igazad van, még sérétő így beszélni a másikkal/ról.

2019. máj. 22. 12:09
 13/17 anonim ***** válasza:
83%

"melegek is megsértődnek ha leb*z*zod őket. "

Lebu*zizni egy meleg embert, az kb olyan mintha egy magyart le "büdösmagyaroznál". érted már?

2019. máj. 22. 12:38
 14/17 anonim ***** válasza:
27%
11, ha utálod a cigányokat, akkor bizonyos mértékben náci vagy. A nácizmus alapja az elképzeléseken, vélt tapasztalatokon alapuló rasszizmus volt, mely elsősorban a zsidók és cigányok ellen irányult. Csak hát az átlagember nem sokat tud előbbi csoportról, ezért ritkább.
2019. máj. 22. 14:31
 15/17 anonim ***** válasza:
62%

@ 14:31

Dehogy nem tudnak. Tudják hogy a zsidók tehetnek az életük minden területén felmerülő problémákról, hiszen a kuruc infó is megírta.

2019. máj. 22. 14:53
 16/17 anonim ***** válasza:
7%

Ha nekem címezted akkor én értem. EZÉRT írtam ezt le.

2019. máj. 22. 16:41
 17/17 anonim ***** válasza:
91%
Az a furcsa, hogy a mai világban a nacionalistákkal a liberálisok/baloldaliak olyan módszerrel kezelik, ami elvileg ellen küzdenek.
2019. jún. 2. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!