Ha valakinek Waffen-SS tetoválás van a fején, az ugyanúgy megsértődik, ha lenácizom, mint Toroczkaiék?
2019. máj. 22. 08:39
12/17 anonim válasza:
"Ha valakinek Waffen-SS tetoválás van a fején, az ugyanúgy megsértődik, ha lenácizom, mint Toroczkaiék?"
Toroczkayit én nem keverném ide, de ha amúgy belegondolsz, akkor a hülyék is megsértődnek ha lehülyézed őket vagy a melegek is megsértődnek ha leb*z*zod őket. És még csak azt sem mondhatom, hogy nem joggal, mert attól, hogy igazad van, még sérétő így beszélni a másikkal/ról.
13/17 anonim válasza:
"melegek is megsértődnek ha leb*z*zod őket. "
Lebu*zizni egy meleg embert, az kb olyan mintha egy magyart le "büdösmagyaroznál". érted már?
14/17 anonim válasza:
11, ha utálod a cigányokat, akkor bizonyos mértékben náci vagy. A nácizmus alapja az elképzeléseken, vélt tapasztalatokon alapuló rasszizmus volt, mely elsősorban a zsidók és cigányok ellen irányult. Csak hát az átlagember nem sokat tud előbbi csoportról, ezért ritkább.
15/17 anonim válasza:
@ 14:31
Dehogy nem tudnak. Tudják hogy a zsidók tehetnek az életük minden területén felmerülő problémákról, hiszen a kuruc infó is megírta.
16/17 anonim válasza:
Ha nekem címezted akkor én értem. EZÉRT írtam ezt le.
17/17 anonim válasza:
Az a furcsa, hogy a mai világban a nacionalistákkal a liberálisok/baloldaliak olyan módszerrel kezelik, ami elvileg ellen küzdenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!