Megérdemelné Orbán Viktor az évszázad embere címet?
Figyelt kérdés
A 19. század embere Albert Einstein, aki a tudomány területén alkotott maradandót. Orbán Viktor a politika terén alkot jelenleg maradandót: egyrészt egy elemi csapás(gyurcsány) után csodával határos módon építette újjá Magyarországot, olyan életszínvonalat teremtett amiről eddig egy ilyen kis balkáni ország álmodni se mert volna. Feltette hazánkat a világtérképre, valós befolyást szerzett a világpolitikában. Másrészt egyedül és hozzáteszem, hősiesen és kitartóan harcol a keresztény Európáért. Szerintem teljesen megérdemelné a címet. Mit gondoltok?2019. máj. 21. 23:14
1/9 Sulek Péter válasza:
Nem érdemelné meg,és Magyarország nem balkáni ország.
2/9 anonim válasza:
Azt, hogy gyenge és átlátszó trollkodási-kísérletnek bizonyultál. :O
3/9 anonim válasza:
Orbán Viktor korunk Hunyadi Jánosa,aki visszaveri a Magyarországra támadó muzulmán erőket.
4/9 anonim válasza:
"valós befolyást szerzett a világpolitikában" Ez tetszett! :D Jók ezek a troll kérdések, mindig megmosolyogtatnak. ;)
5/9 anonim válasza:
Hát én teljesen egyetértek, Orbán Viktor annyi az évszázad embere, mint Albert Einstein a 19. század embere.
6/9 Balogh Bence 2019 válasza:
Várjunk a kérdéssel 2100-ig.
8/9 anonim válasza:
Mi van itt senki nem érti a humort?Miért vagyok lepontozva 0%-ra??
9/9 anonim válasza:
Ha ez a tolvajoknak jár, akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!