Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hány képviselőt fog küldeni...

Hány képviselőt fog küldeni jelen állás szerint a Fidesz az EU Parlamentbe?

Figyelt kérdés
Számításaim szerint 15 mandátuma lesz a Fidesznek, 2 az MSZP-nek, 2 a DK-nak és 2 a Jobbiknak. A többi párt nem kap majd mandátumot.

2019. máj. 20. 22:52
 1/10 Sulek Péter ***** válasza:
Szerintem Fidesz 13-14. Jobbik 3. Mszp 2-3 Dk 2.
2019. máj. 20. 22:59
 2/10 anonim ***** válasza:
53%

Alapvetően 2 dologtól változhat.

Első hogy a Jobbik/Mszp/Dk valamelyike kettőt vagy hármat szerez. (vagy netalántán 1-et)

Másik ami szerintem döntő lesz az a LMP és Momentum. Ha mindegyik szerezz 1-et, akkor keresztbe tehet 1-2 pártnak. Ezért biztat a FIDESZ szavazásra hogy minél nagyobb lécet kelljen a 2 kis pártnak megugrania.

13 szerintem fixen meglesz a FIDESZNEK, ebben az esetben szerintem 13 Fidesz, 2-2-2 Mszp-Jobbik-Dk, és 1-1 LMP-Momentum.

A másik szélsőség szerintem az amit te tippelsz.

2019. máj. 20. 23:03
 3/10 anonim ***** válasza:
58%

Nem is ez az igazi kérdés...

Így hogy a néppárt kivágta a fűrert most hova fog dörgölőzni az adolfunk?

2019. máj. 20. 23:07
 4/10 anonim ***** válasza:
24%
Ott fog kóvályogni mint gólyafos a levegőben, mert senki nem kapkod a Fidesz után...
2019. máj. 21. 00:00
 5/10 anonim ***** válasza:
29%
Így lesz de a nyugdíjasok ezt nem tudják a romák meg fel sem fogják hogy fasiszta koalícióba jutásért tapsikolnak.
2019. máj. 21. 00:22
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem Mszp, Dk, Jobbik 1-1-1, a többi megy a Fidesz zsebébe, maximum még egy mandátumot veszthet valamelyik ellenzéki párt felé.

Azt ne felejtsétek el, hogy amikor megkérdezték a bevándorlást ki támogatja, akkor 98, valahány tized % ellene volt.

Mivel ez a választás erre van kihegyezve, ez is érvényesülni fog valamennyire.

De most majd nemsokára kiderül.

2019. máj. 21. 07:33
 7/10 anonim ***** válasza:
14-15
2019. máj. 21. 08:30
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem, a kérdező közel jár a valósághoz....

És most tippelgetünk.... És szélsőséges tippekben 13-16 között mozog a fidesz támogatottsága. Most... Választások után meg majd megjön a kotta, a karmester beint, és jön a "választási csalás" nevű ellenségi népszokás! :D

2019. máj. 21. 08:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy hogy a Fidesznek hány ingyenélője lesz Brüsszelben: nem lesz hangjuk, mert egyetlen normális pártszövetség sem áll szóba Orbánnal; függetlenként pedig korlátozott mértékben fogják tudni az ország érdekeit képviselni.

Ezért minden rájuk adott szavazat olyan, mint a pusztába kiáltott szó...

2019. máj. 21. 09:18
 10/10 anonim ***** válasza:
AZ ÖSSZESET!!!!!!8888 A VILÁG TUGYA HOGY CSAAK A FIDESZ MENTHETI MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2019. máj. 21. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!