Hány képviselőt fog küldeni jelen állás szerint a Fidesz az EU Parlamentbe?
Alapvetően 2 dologtól változhat.
Első hogy a Jobbik/Mszp/Dk valamelyike kettőt vagy hármat szerez. (vagy netalántán 1-et)
Másik ami szerintem döntő lesz az a LMP és Momentum. Ha mindegyik szerezz 1-et, akkor keresztbe tehet 1-2 pártnak. Ezért biztat a FIDESZ szavazásra hogy minél nagyobb lécet kelljen a 2 kis pártnak megugrania.
13 szerintem fixen meglesz a FIDESZNEK, ebben az esetben szerintem 13 Fidesz, 2-2-2 Mszp-Jobbik-Dk, és 1-1 LMP-Momentum.
A másik szélsőség szerintem az amit te tippelsz.
Nem is ez az igazi kérdés...
Így hogy a néppárt kivágta a fűrert most hova fog dörgölőzni az adolfunk?
Szerintem Mszp, Dk, Jobbik 1-1-1, a többi megy a Fidesz zsebébe, maximum még egy mandátumot veszthet valamelyik ellenzéki párt felé.
Azt ne felejtsétek el, hogy amikor megkérdezték a bevándorlást ki támogatja, akkor 98, valahány tized % ellene volt.
Mivel ez a választás erre van kihegyezve, ez is érvényesülni fog valamennyire.
De most majd nemsokára kiderül.
Szerintem, a kérdező közel jár a valósághoz....
És most tippelgetünk.... És szélsőséges tippekben 13-16 között mozog a fidesz támogatottsága. Most... Választások után meg majd megjön a kotta, a karmester beint, és jön a "választási csalás" nevű ellenségi népszokás! :D
Teljesen mindegy hogy a Fidesznek hány ingyenélője lesz Brüsszelben: nem lesz hangjuk, mert egyetlen normális pártszövetség sem áll szóba Orbánnal; függetlenként pedig korlátozott mértékben fogják tudni az ország érdekeit képviselni.
Ezért minden rájuk adott szavazat olyan, mint a pusztába kiáltott szó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!