Mikor érjük el, hogy nem a betegnek kell az adatokat, leleteket cipelnie az orvosok között?
Figyelt kérdés
Az külön a kedvencem, hogy amit az egyik orvos kinyomtat, azt a másik beszkenneli!2019. máj. 17. 16:59
1/11 anonim válasza:
Nem tudom, de ha a jelenlegi tendencia marad, arra tartunk, hogy lassan a beteg saját magát altatja, műti, ápolja.
2/11 anonim válasza:
Ennél súlyosabbak az önkormányzatok. Eladod az ingatlanod, és bár náluk fut az ingatlannyilvántartás, náluk iratod át a lakcímedet is, de a gj. adó osztály csak akkor küldi az új címedre a csekket, ha ott is külön bekopogsz, hogy lejelentsd. Ugyanez a helyzet az ingatlanadóval, ugyanez megy a mezőőri járulékkal. Egyik részleg sem kommunikál a közvetlen mellette működővel sem.
3/11 anonim válasza:
Én pont tegnap láttam egy picike fejlődést. Laboron voltam és elküldték nekem e-mailben.
4/11 anonim válasza:
Nálunk meg szünt a papír alapú leletkiadás, háziorvos a gépén meg tudja nézni, akinek van ügyfélkapuja otthon szintén.
5/11 anonim válasza:
2035-re, 100.000.000.000.000 forintból. A Mészáros és Mészáros Kft. egyik alvállalkozója már dolgozik rajta. 8 éve. Eddig 1.000.000.000 forintból bekapcsoltak egy számítógépet. :D
6/11 anonim válasza:
Ez amolyan közlemény jellegű írás, de az kivehető belőle, hogy mindenképp lekérdezhetőek lesznek az adataid az orvosok által. Ahogy az írásból kivettem bizonyos adatokat már most le tudnak kérdezni.
7/11 anonim válasza:
Soha, semmi ilyen jellegű dolgot nem fogunk tudni elérni itt ebben az országban, a XXI. sz.-ban, amikor már minden mindennel össze van kötve.
Kötve hiszem, hogy senki semmit sem tud senkiről sem...
8/11 anonim válasza:
Bemegyek a röntgenre, mire visszamegyek az orvoshoz, ott van a gépen a kiértékelt röntgenasszisztensi jelentés, amit már olvasott és diagnosztizálta is a doki, nekem csak a végét mondja el.
Ez nagyjából 8 éve múkodik.
9/11 anonim válasza:
Mondjuk, aki olyan beteg, hogy nem tud elvinni 1 papírt 150 méterre lévő másik szobába, az vagy intenzíven fekszik, vagy csak rinyál és nem beteg.
10/11 anonim válasza:
:) 0%, mert nem vagy hajlandó átvinni egy papírt az orvoshoz.
Egy Luxus Cafka kevesebbet nyafog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!