Ha ketté szakadna az ország, egyiket Orbán vezetné, másikat Gyurcsány meg az ellenzék, te melyik felébe költöznél?
Természetesen a polgári felébe.
Ezt a kérdést már magam is többször feltettem és akkoris ugyanilyen terelő válaszokat kaptam. Pedig meg lehetne valósítani. Nyugat-Európában már működnek párhuzamos társadalmak.
A balogok működnének a saját törvényeik szerint a maguk örömére, saját kormányuk szerint. El lenne osztva az eus támogatás és az államadósság is. Milyen arányban is? 😄 Fifti-fifti, vagy 2/3-1/3 arányban? Mi mennénk az unirtodox gazdaságpolitikánk után, ők meg a jó és óccsó Imf hitelből dőzsölnének, ahol bevezethetnék végre az európai szintű minimálbért és nyugdíjat.... Persze ha földterületet nem is lehetne elosztani, a kórházakat el kéne! És végre rendbehozhatnák! Meg az oktatást is! A Ceu-t örök időkre megkaphatnák. Nem zaklatnák Csokkal, hanem kedvükre fizethetnék a vizitdíjat.... Ha elkezdenék építeni az ötös metrót, az csak az övék lenne.
Nem kéne Lölővel foglalkozni, hanem a Szeviép újraéledne, meg a Ganz.... Meg a Viadom.... Czeglédy lehetne a pénzügyminiszter, vagy a Nav elmöke..,,
Mi meg elnyomorognánk itt az egykulcsos adóval, meg a családtámigatással
Röviden:
Egy ilyen megoldással mindenki jól járna!!!!
Én középre a senkiföldjére.
F/42
A magyar történelem két legnagyobb barmára (Gyurcsány, Orbán) rákérdezel, amikor mindkettőt le kéne ereszteni egy kenun a Fekete tengerre...
Milyen boldog ország lehetnénk?!
9.
Te is terelsz....
Gondolom, most is itt élsz.... Gyurcsány alatt is itt élhettél...
Az utóbbi 15 évben az volt, hogy vagy egyik, vagy másik... Eddig a többség vàlasztotta meg neked, hogy melyik... Most, ezt te tehetnéd meg. És nem tudod kiválasztani a te esetedben a kisebbik rosszat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!