Az ellenzék miért nem küld minden szavazókörbe szavazóbiztost?
10ezer szavazókör van, az ellenzék 2ezret delegál.
Miért?
"leutazzon például Pestről Hajdúhadházra mert ott nem tudnak helyi embert delegálni"
Bazz akkor tényleg ennyi a támogatottság?
Mese!
Vidéken senki számára nem meglepetés a másik politikai hovatartozása. Mindenki tud mindenkiről mindent, tizenhetedíziglen visszamenőleg. Nem szavazóbiztosként fog kiderülni a Józsiról, vagy a Mariról, hogy ellenzéki.
Sajnos nem mese, ez ugyanaz a kategória, mint a szavazatvásárlás/zsarolás. Ahol a fideszes kiskirály élet halál ura ott mindenki fideszes, ha tetszik neki, ha nem, ott nem fog senki az ellenzéknek szavazatot számolni ahol szavazni is ha jót akarsz akkor a Fideszre kell. Mindenki ismeri a jelenséget, csak ti fideszesek tagadjátok. De tagdhatjátok ahogy akarjátok, ettől még mindenki tudja, hogy mi a rendszer, főleg a kisebb településeken vagy falvakban. Számos riport készült erről a jelenségről mióta a Fidesz elnyomás tart, csak nektek fáj a valóság. Ez csak egy a sok közül:
16#
Gondolom a nagyvárosokban is ezért nyert a Fidesz (meg azokban a sváb falvakban is ahol roma sincs).
Attól, hogy még nyolcszor leírod, még nem lesz igaz, még ha ezt egy ellenzéki médium linkjével is akarod bizonyítani.
Én egy 2500 lelkes faluban élek az év felében, tudom mi a helyzet vidéken. A falu 85%-a fideszes, mégis választásról választásra Mszp-s a polgármester, mert a falu őt tartja jónak. A sarki kisbolt a Dk-s Kati boltja, (tényleg így nevezik :) az orgonistánk ateista és a közmunkások főnöke egy önmaga számára is bizonytalan identitású liberális.
Az egyik óvónő Jehova tanúja, de itt nem térit, tehát a kutyát nem érdekli.
Ahol lakom utca tömény fideszes, a közvetlen szomszédomat leszámítva, aki jobbikos. Mégis a felesége a polgármesteri hivatalban pénzügyes,
Én nem tudom,hogy egy tömény cigány borsodi faluban hogy mennek a dolgok, de normális helyen ebből nem lehet gond.
"Azt már nem is merem mondani, hogy amúgy szét is csalták a választást,..."
Hát ne is merd, mert most is erre a pofátlan hazugságra készültök, szervezetten.
Nekem ne mondja senki, hogy egy EP választás ennyire nem érdekli az ellenzéket, mert ha ez igaz, akkor egytől-egyig el kell zavarni őket a büdös francba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!