Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék miért nem küld...

Az ellenzék miért nem küld minden szavazókörbe szavazóbiztost?

Figyelt kérdés

10ezer szavazókör van, az ellenzék 2ezret delegál.

Miért?

2019. máj. 15. 16:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

"leutazzon például Pestről Hajdúhadházra mert ott nem tudnak helyi embert delegálni"

Bazz akkor tényleg ennyi a támogatottság?

2019. máj. 15. 19:45
 12/21 anonim ***** válasza:
71%
2010-ben Jobbik által delegált számláló voltam országgyűlésin és önkormányzatin is. Több emberből választottak ki nyugati kisvárosban, ez elmondható volt a többi párt küldötteiről is. :D Most nem lesz itt senki. :) Ezzel minden elmondtam, hogy mennyira langyos és semmilyen az ellenzék. Hajrá Fidesz, de tényleg!
2019. máj. 15. 19:59
 13/21 anonim ***** válasza:
16%
Ez nem a támogatottságról szól, hanem a félelemről. Töménytelen helyen senki nem mer ellenzéki szavazatszámlálást bevállalni, utána nem kap munkát vagy máshogy szivatják meg.
2019. máj. 15. 20:01
 14/21 anonim ***** válasza:
74%
Mert úgy tűnik még sincsenek annyian mint mondják, hanem csak a szájuk nagy. Így meg aztán lehet csalást óbégatni. Kicsit olyan ez, mint kb. ahogy a fidesz előre, saját elhatározásából felfüggesztette magát a néppártból. :D
2019. máj. 15. 20:42
 15/21 A kérdező kommentje:

Mese!

Vidéken senki számára nem meglepetés a másik politikai hovatartozása. Mindenki tud mindenkiről mindent, tizenhetedíziglen visszamenőleg. Nem szavazóbiztosként fog kiderülni a Józsiról, vagy a Mariról, hogy ellenzéki.

2019. máj. 15. 20:45
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos nem mese, ez ugyanaz a kategória, mint a szavazatvásárlás/zsarolás. Ahol a fideszes kiskirály élet halál ura ott mindenki fideszes, ha tetszik neki, ha nem, ott nem fog senki az ellenzéknek szavazatot számolni ahol szavazni is ha jót akarsz akkor a Fideszre kell. Mindenki ismeri a jelenséget, csak ti fideszesek tagadjátok. De tagdhatjátok ahogy akarjátok, ettől még mindenki tudja, hogy mi a rendszer, főleg a kisebb településeken vagy falvakban. Számos riport készült erről a jelenségről mióta a Fidesz elnyomás tart, csak nektek fáj a valóság. Ez csak egy a sok közül:

[link]

2019. máj. 15. 21:07
 17/21 anonim ***** válasza:
78%

16#

Gondolom a nagyvárosokban is ezért nyert a Fidesz (meg azokban a sváb falvakban is ahol roma sincs).

2019. máj. 15. 21:29
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem, ott azért nyert a Fidesz mert nem volt 1:1 felállás, azaz ellenzéki öszefogás. Ha lett volna a Fidesznek annyi. Pont itt számolta ki valaki a lehetőségekhez képest nagyon precízen, hogy nézett volna ki a választás ebben az esetben, hatalmas Fidesz zakó. Azt már nem is merem mondani, hogy amúgy szét is csalták a választást, mert ettől a nyilvánvaló igazságtól a fideszesek kiborulnak idegileg és őrjöngeni kezdenek. :D
2019. máj. 15. 21:38
 19/21 A kérdező kommentje:

Attól, hogy még nyolcszor leírod, még nem lesz igaz, még ha ezt egy ellenzéki médium linkjével is akarod bizonyítani.

Én egy 2500 lelkes faluban élek az év felében, tudom mi a helyzet vidéken. A falu 85%-a fideszes, mégis választásról választásra Mszp-s a polgármester, mert a falu őt tartja jónak. A sarki kisbolt a Dk-s Kati boltja, (tényleg így nevezik :) az orgonistánk ateista és a közmunkások főnöke egy önmaga számára is bizonytalan identitású liberális.

Az egyik óvónő Jehova tanúja, de itt nem térit, tehát a kutyát nem érdekli.

Ahol lakom utca tömény fideszes, a közvetlen szomszédomat leszámítva, aki jobbikos. Mégis a felesége a polgármesteri hivatalban pénzügyes,

Én nem tudom,hogy egy tömény cigány borsodi faluban hogy mennek a dolgok, de normális helyen ebből nem lehet gond.

2019. máj. 15. 21:40
 20/21 A kérdező kommentje:

"Azt már nem is merem mondani, hogy amúgy szét is csalták a választást,..."

Hát ne is merd, mert most is erre a pofátlan hazugságra készültök, szervezetten.

Nekem ne mondja senki, hogy egy EP választás ennyire nem érdekli az ellenzéket, mert ha ez igaz, akkor egytől-egyig el kell zavarni őket a büdös francba!

2019. máj. 15. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!