Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik tiltaná a politikai...

A Jobbik tiltaná a politikai álláshalmozást. Egyetértesz?

Figyelt kérdés

Én igen, de majd biztos lesöprik a javaslatot a forradalmi nemzeti együttműködők, mert nekik is sok állásuk van. Itt olvasható:

[link]

2010. júl. 6. 21:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
98%
Egyetértek Egy s.eggel két (vagy több) lovat nem lehet megülni. Nem beszélve arról, hogy esetleg más is munkahelyhez jutna.
2010. júl. 6. 21:42
 2/14 anonim ***** válasza:
97%

Egyetértek. Először is sokan vannak akik egyszerre parlamenti képviselők akkor polgármester meg egyetemi rektor meg miegymás és így már nem tud kimondottan 1-1 dologgal foglalkozni hanem össze-vissza csak a pénzt veszi fel innen-onnan és már nem az emberek és az állam fontossága van nézőpontban hanem megint az egyén és a pénz.

Szerintem a mostani parlamenti pártok közül a Jobbik az egyetlen (esetleg még az LMP) aki nem halmoztatja a dolgokat és nem a pénz a fő tényező.

2010. júl. 6. 21:44
 3/14 anonim ***** válasza:
92%
Egyet értek. Egy rendes munka egész embert kíván.
2010. júl. 6. 22:01
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
a POLITIKAI álláshalmozás tiltásával igen!
2010. júl. 6. 22:13
 5/14 anonim ***** válasza:
92%
Teljes mértékben.
 6/14 anonim ***** válasza:
79%
Én mindennemű álláshalmozást tiltanék egy olyan országban ahol képes bárki is munkanélküliségről beszélni.
 7/14 anonim ***** válasza:
85%

Egyetértek. Bár szerintem ez a kérdés egyedi elbírálást igényel, és akkor már nem egyszerű keresztülvinni.

Egy polgármesternek nem feltétlen van napi 24 órás elfoglaltsága. Tehát ha egy Budapesthez közeli kicsi települést igazgat valaki, mondjuk 2000 embert, akkor az nyugodtan vállalhat mellette más tisztséget is, mert emberileg kivitelezhető. Nyilván mondjuk Sopron esetében nem elképzelhető a dolog.

2010. júl. 6. 22:15
 8/14 anonim ***** válasza:
71%
Az milyen dolog hogy valaki egy város polgármestere és a parlamentben ül közben? És felveszi a két fizetést!
2010. júl. 6. 22:30
 9/14 anonim ***** válasza:
88%
Énis teljesen egyetértek...
2010. júl. 6. 22:45
 10/14 anonim ***** válasza:
Egyetértek, alibiállásokkal milliókat felvenni mocskos dolog, sokak számára mégis természetes.
2010. júl. 6. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!