Az ellenzékiek miért nem értik meg, hogy nem tudják leváltani a Fideszt és Magyarországon igenis arra a politikára van igény, amit ők visznek?
A Fidesz népszerűsége példátlan a rendszerváltás utáni Magyarországon.
Miért mennek hát szembe ezek a pártok a magyarság akaratával?
Addig, amíg nem tudnak jobb tervet, programot mint a Fidesz, addig esélyük sincsen. Abból nem lehet megélni, hogy Orbán takarodj.
Hogyan tudna mondjuk az elenzék kormányt alakítani? Jönne a káosz, amibe az ország beledöglene. És ezt még azok sem akarják, akik nem csípik a kormányt.
21!
Te nem lehetsz ellenzéki, mivel az "orbántakarodj"-on tovább gondolkoztál!
25.
Ha fóbiamentesen és szövegértően figyelméd a közmédiát, akkor tudnád, és nem a kottát szolmizálnád, ami fals és se füle se farka!
#26 nincsen fóbiám, néha figyelem a "köz"médiát, ha röhögni akarok a propagandán, alternatív valóságon, amit a komcsi propagandisták ott okádnak, veletek internetes pártpropagandistákkal együtt.
Na mondjad mi az a program "elvtárs"? Kivonatolva!
Utolsó, na látom, te is itt fröcsögsz és komcsizol, ész érvek nélkül. Neked és sorstársadnak csak ennyi adatik.
Ha nem tudod mi a fidesz gazdasági, családtmogatási programja, akkor nézz utána! Sajnos az ellenzékiek programjának nem tudsz utánanézni, mert nincs.
"Ha nem tudod mi a fidesz gazdasági, családtmogatási programja, akkor nézz utána! Sajnos az ellenzékiek programjának nem tudsz utánanézni, mert nincs."
Elég nagy öngól, hiszen 2018-as választásokon csak a fidesznek nem volt valós (kézzelfogható,olvasható) programja.
"Magyarországon igenis arra a politikára van igény, amit ők visznek?"
Lehet én vagyok a hülye, de nekem nincs igényem arra, hogy egy halmozottan szellemifogyatékosból csináljon egy elmebeteg tolvaj milliárdost, miközben tök fos az egész ország!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!