Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékiek miért nem...

Az ellenzékiek miért nem értik meg, hogy nem tudják leváltani a Fideszt és Magyarországon igenis arra a politikára van igény, amit ők visznek?

Figyelt kérdés

A Fidesz népszerűsége példátlan a rendszerváltás utáni Magyarországon.

[link]

Miért mennek hát szembe ezek a pártok a magyarság akaratával?

2019. máj. 14. 06:28
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
70%

Addig, amíg nem tudnak jobb tervet, programot mint a Fidesz, addig esélyük sincsen. Abból nem lehet megélni, hogy Orbán takarodj.

Hogyan tudna mondjuk az elenzék kormányt alakítani? Jönne a káosz, amibe az ország beledöglene. És ezt még azok sem akarják, akik nem csípik a kormányt.

2019. máj. 14. 15:54
 22/32 anonim ***** válasza:

21!

Te nem lehetsz ellenzéki, mivel az "orbántakarodj"-on tovább gondolkoztál!

2019. máj. 14. 15:58
 23/32 anonim ***** válasza:
Eleve fasisztoid alapállás hogy ez a nép akarata meg ez magyarország véleménye stb hasonló megnyilvánulás.
2019. máj. 14. 17:28
 24/32 anonim ***** válasza:
Sztem mar senkit nem erdekel ez a dolog. Az en kornyezetemben/barati koromben (24-28 ev) nem nagyon foglalkoznak a politikaval. Mindenki a celjaiert kuzd, de a legtobben nem a karpat-medenceben tervezik az eletuket! Ennyi igazabol... Nem mondanak rossz szot egyik partra se, sot bele se keverednek ahogy irtam, de alapbol mar nem itt gondolkoznak...
2019. máj. 15. 22:38
 25/32 anonim ***** válasza:
#21 miért a fidesznek mi a programja? A hazaáruláson, lopáson, hatalom bebetonozásán, komcsiskodáson kívül?
2019. máj. 16. 01:04
 26/32 anonim ***** válasza:

25.

Ha fóbiamentesen és szövegértően figyelméd a közmédiát, akkor tudnád, és nem a kottát szolmizálnád, ami fals és se füle se farka!

2019. máj. 16. 07:06
 27/32 anonim ***** válasza:

#26 nincsen fóbiám, néha figyelem a "köz"médiát, ha röhögni akarok a propagandán, alternatív valóságon, amit a komcsi propagandisták ott okádnak, veletek internetes pártpropagandistákkal együtt.

Na mondjad mi az a program "elvtárs"? Kivonatolva!

2019. máj. 16. 08:09
 28/32 anonim ***** válasza:

Utolsó, na látom, te is itt fröcsögsz és komcsizol, ész érvek nélkül. Neked és sorstársadnak csak ennyi adatik.

Ha nem tudod mi a fidesz gazdasági, családtmogatási programja, akkor nézz utána! Sajnos az ellenzékiek programjának nem tudsz utánanézni, mert nincs.

2019. máj. 16. 08:32
 29/32 anonim ***** válasza:

"Ha nem tudod mi a fidesz gazdasági, családtmogatási programja, akkor nézz utána! Sajnos az ellenzékiek programjának nem tudsz utánanézni, mert nincs."

Elég nagy öngól, hiszen 2018-as választásokon csak a fidesznek nem volt valós (kézzelfogható,olvasható) programja.

2019. máj. 16. 14:36
 30/32 anonim ***** válasza:

"Magyarországon igenis arra a politikára van igény, amit ők visznek?"

Lehet én vagyok a hülye, de nekem nincs igényem arra, hogy egy halmozottan szellemifogyatékosból csináljon egy elmebeteg tolvaj milliárdost, miközben tök fos az egész ország!

2019. máj. 16. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!