30 milliárddal már az ember Magyarországon a 100 leggazdagabb ember közé tartozna?
Annyit tudok, hogy Csányi Sándor az #1. 360 milliárd forinttal, Mészáros Lőrinc a #2. 296 milliárdos vagyonával és Gattyán György a 3. 280 milliárdos vagyonával.
Az Euro Jackpot főnyereménye 29.1 milliárd forint. Azzal felkerülnék a listára vajon (top 100)?
Illetve az ekkora nyereményt, vagyont azt el lehet legálisan titkolni?
Lehet például, hogy valaki gazdagabb az említetteknél Magyarországon, csak nem szeretne szerepelni ezen a listán LEGÁLISAN?
(Most nem arra vagyok kiváncsi, hogy Orbán, mert mészáros vagyona is az övé, stb.)
Egészségedre!
Ha felkerülsz.... és ez neked fontos, akkor szurkolok neked és ha sikerülni fog, akkor gratulálok hozzá!
Igen, 30 milliárddal már rajta lennél ezen a listán. Viszont 30 milliárd az rengeteg pénz, gondolj bele, pusztán a kamatokból rendkívül jól megélhetnél.
Szerintem el lehet titkolni egy 30 milliárdos nyereményt is, csak nem egyszerű és nem is olcsó.
Úgy tudom, ha nem szeretnél szerepelni ezeken a listákon, akkor lehet kérni, hogy ne tegyenek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!