Mi Hazánk szimpatizánsok! Nem zavar titeket, hogy a kuruc. Info Hitlert élteti?
Az oldal a Mi Hazánk Mozgalomhoz közel álló hírportál, ez tény, meg az is hogy Hitler tömeggyilkos volt. Itt a cikk:
Még egyet is lehetne érteni bizonyos dolgokkal amit ez a párt képvisel de ilyenek miatt nem szavaznék rájuk.
Az nem zavar titeket , hogy a nácik rengeteg gyereket is legyilkoltak a koncentrációs táborokban?
Ha megnéztek egy ilyen képet nem sajnáljátok őket, vagy ez kamu szerintetek?
Ajanlanám figyelmedbe a drezdai bombazasrol keszült képeket.
Ott nem csak elzart gyerekeket fogsz találni, hanem szülei karjaiban hamuvá vált kicsiket is. Éljen a demokrácia...
Nem igazán élrdekel minket a "Kuruc info". Igyekszünk független forrásokból tájékozódni, és híreket olvasni.
pont az a probléma, hogy még manapság is az 1930-40-es évek Hitleri rezsimje jut eszébe a legtöbb embernek, mikor szóba kerül a szélsőjobb. Pedig az csak egy "vadhajtás" volt, mint az Apartheid Dél-Afrikában. Európa több államában már előrébb jár ennek megértése, mint nálunk. Hollandia, Dánia, Franciaország, Németország pl. De mindenhol erősödik a szélsőjobb. Nem mellékesen: Az új "messiás", Magyar Péter is ilyen nézeteket vall, vagy legalábbis régebben szélsőjobbos volt...
"pont az a probléma, hogy még manapság is az 1930-40-es évek Hitleri rezsimje jut eszébe a legtöbb embernek, mikor szóba kerül a szélsőjobb"
Nekem nem jutna eszembe esküszöm, de itt az a helyzet hogy Novák Elődnek a Mi hazánk alelnökének, igen sok köze van a kuruc. infohoz, és ott meg a nácik és nyilasok a királyok..
Amúgy meg az olyan szélsőjobboldali pártokkal mint az AFD meg holland szabadságpárt nekem sincs nincs bajom, és egyetértek velük sok mindenben, de ott nincs is ez, hogy a pártlapjukban tömeggyilkosokat ünnepelnek..
Így egymás közt, névtelenül:
Novák Előd, olyan, amilyen... Az MHM-ben sem a legnépszerűbb, de még komoly támogatottsága van. Nálunk csoportosul egy egy réteg, ami jobbra van még a szélsőjobbnál is, ha érted, mit akarok mondani. Az MHM pl. gyakran szervez segítő akciókat természeti károk helyreállításában a rászorulóknak. Pénzünk alig van erre, így szinte csak a fizikai munkát tudjuk felajánlani.
Az a "bizonyos" csoport, amiről írtam, az nem hajlandó egy cigány család házában keletkezett kár helyrehozásában segíteni. Nemrég a Jászságban voltunk egy ilyen akción, és páran rögtön visszafordultak, mikor látták, hogy cigány családnak kellene segíteni. :(
Azért megoldottuk. :) A falun belül tudtunk szerezni ingyen cserepet, tetőlécet, csak kérni kellett.
Szóval: Igen. Nálunk is van szélsőség, de egyre több a józanság.
Ha minket, "józanabbakat" kérdezel:
Adolf Hitler Osztrák festő, és német kancellár volt. Én olvastam az akkor betiltott Mein Kampf-t, de nem lettem hívő, ahogy a Biblia olvasása után sem.
Azon dolgozunk, hogy a Mi Hazánk Mozgalom úgy érjen el a magyar emberekhez, mint egy "mentőöv". Sok még az ellentét, de meg lesz ez.
És tudod mit?
Többet segítünk a rászorulóknak, mint bármelyik másik párt, vagy egyház! A Máltai szeretetszolgálat kivételével. Na, RÓLUK kellene egy filmet készíteni, és megmutatni, mit is csinálnak!
Ergo ami képet mutatták, és ahová én irányítottalak megkérdőjelezhetetlenül több gonoszság volt. És nem a "nácik" javára. Egyik oldal sem volt tisztàbb. Időszerű lenne tisztán értékelni.
Ez inkább mára egyfajta mainstream vélemény már, hitler mennyire volt gonosz. A történelem tufomány-ha épp engedi tud más képet is festeni róla. Ezért ez meddő vita. Az igazságot megismerni nem náciság kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!