Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem zavar senkit, hogy összeom...

Nem zavar senkit, hogy összeomlott a sürgősségi ellátás Budapesten?

Figyelt kérdés
Sem a Honvédkórház, sem a Dél-Pesti, sem a Szent János nem tudott betegeket fogadni orvosok és üres ágyak hiánya miatt a hétvégén.
2019. máj. 13. 09:00
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
54%
Stadion -> Sport -> Egészség -> Kinek kell a kórház? :D
2019. máj. 13. 09:34
 12/33 mindentudó99 ***** válasza:
58%
Oldják meg. Érdekes ha Dunaújvarosba megyek sürgősségire mert ide tartozom pl éjjel jó ha ketten vannak előttem. És minden simán megy. Meg mindíg rendben elláttak.
2019. máj. 13. 09:35
 13/33 anonim ***** válasza:
32%
Újra és újra azorbánra kell szavazni tisztelt honfitársaim, mert láthatjátok hogy mióta azorbán kormányoz milyen flottul mennek a dolgok minden területen. ittvan ez az egészségügy is, jaj nemjó példát hoztam, bocs.
2019. máj. 13. 09:48
 14/33 anonim ***** válasza:
24%
Nem zavar senkit, mert a Soros meg a migráncs az sokkal érdekesebb.
2019. máj. 13. 09:50
 15/33 anonim ***** válasza:
54%
09:35: majd egyszer azért próbáld meg Fehérváron is. A várakozási idő, amiket tapasztaltam, még egyszer sem volt kevesebb 6 óránál. Több viszont annál inkább.
2019. máj. 13. 09:57
 16/33 anonim ***** válasza:
41%
Az SZDSz eladta volna korházakat, ehhez képest most sokkal jobb helyzetben vagyunk !
2019. máj. 13. 10:05
 17/33 anonim ***** válasza:
55%
Nem zavar, hogy ezt a Népszava írta meg és közben folyamatos volt az ellátás és senkinek se lett semmi baja ebben a nagy összeomlásban?
2019. máj. 13. 10:29
 18/33 anonim ***** válasza:
34%

17.

Engem nem zavar! Sőt, kifejezetten őrülök neki.

Nekem azzal semmi gondom nincs azzal, ha valaki a hibát észreveszi. És ha a hiba okát fel tudja tárni, ám orvoslására nincs lehetősége, vagy képessége, ám a hiba megszüntetésére van ésszerű, szakmai javaslata, az dicséreres...

Fikázni könnyű.... A fikázáshoz való csatlakozás emberi tulajdonság...

"Rendbe kell tenni az egészségügyet!" Rendben! De hogyan?

"Meg kell fizetni az orvosokat, ápolókat!" Értem.... Tehát, ha az adott népszavai pillanatban az orvosok és nővérek tízszeres bért kaptak volna, akkor a 3 említett kórházban lett volna bőven szabad ágy????

Hofi után:

"-Tudsz úszni?

-Nem!

-És ha megfizetem?"

2019. máj. 13. 11:05
 19/33 anonim ***** válasza:
0%
Nyugaton még rosszabb az egészségügy. Tessék : [link]
2019. máj. 13. 11:11
 20/33 anonim ***** válasza:
67%
Erősebben kell imádkozni!
2019. máj. 13. 11:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!