Nem lesz abból probléma, ha szinte soha nem megyek betegszabadságra, mert ritkán vagyok csak beteg? Nem fognak problémázni ezen ellenőrzéskor, hogy X Y miért csak évi 2 napot van betegszabadságon?
Figyelt kérdés
2019. máj. 12. 15:33
1/13 anonim válasza:
Évi 2 nap?? A párom 15 éve egyetlen napot nem volt.
2/13 peca1000 válasza:
Dehogy lesz bajod.
Én a 10 év alatt csak 1 hetet voltam lázas, az is akkor volt, mikor rövid ideig munkanélküli voltam.
Soha senki nem szólt még azért (miért is tette volna), hogy nem voltam beteg, és ezért hiányoztam volna.
3/13 anonim válasza:
Mégis ki problémázna ezen? Ez a te érdeked, hogy ilyenkor pihend ki magad és a munkatársaidé, hogy őket ne fertőzd össze, ha nem éred fel ésszel, akkor nem kell betegszabadságra menni, kutyát nem érdekli
4/13 anonim válasza:
Nálunk évi 2 napnál már azzal vannak, hogy ez túl sok, nem kéne ennyit hiányozni, vegyek példát xy-ról, aki egy napot se beteg.
5/13 A kérdező kommentje:
Akkor mi van a terhes anyukákkal, akik 6-7 hónapra mennek szabadságra, utolsó? Őket meg lecseszi a főnököd, hogy miért estek teherbe?
2019. máj. 12. 15:46
6/13 anonim válasza:
Én 22 év alatt 3 napot voltam voltam táppénzen, azt is az elején, mert nem tudtam mi is az pontosan. Azóta inkább szabadságot veszek ki, ha beteg vagyok.
7/13 anonim válasza:
A terhességet sehol se normál táppénzként kezelik, ott fel se merül a táppénzcsalás lehetősége, ami egyébként elég népszerű Magyarországon, főleg az alacsonyabb státuszú munkakörökben.
8/13 Estádio de Felchút válasza:
Nem te döntöd el, és nem is a főnököd, mikor vagy keresőképtelen. Örülj neki, ha kevés ilyen volt.
Viszont betegen ne menj be fertőzni, mert azért jobb helyeken pofánvernek a kollégáid.
9/13 anonim válasza:
én 20 éve nem voltam betegség miatt távol a munkahelyemtől.
Fizetem az adót, hogy legyen mit el lopni...(tudjátok kiknek?:))
10/13 mindentudó99 válasza:
Nálunk nagyon rendesek . Ha beteg vagy azt mondják pihend k8 magad otthon . Nincs gond. Viszon nincs éves bónusz havi bónusz Szépkartya ebedpenz. De nyugodtan pihengess. Magyarul felhullakent is bemennek ha szab8t se kapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!