Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti mentek szavazni május végén?

Ti mentek szavazni május végén?

Figyelt kérdés
Ti mentek szavazni az Európai Parlamenti választások alkalmával? Én még nem tudom. Ötleteket és érveket várnék.

2019. máj. 12. 13:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
30%
Nyugodtan menj el. Én biztos nem megyek. Azt nem tudom eldönteni mit reggelizzek kaviárt vagy szarvasgombát. Nemhogy ilyen Európa jövőjét meghatározó súlyos döntést, ennek következményei vannak.
2019. máj. 12. 14:56
 12/17 anonim ***** válasza:
80%

"melyik az a politikai erő/párt amelyik Magyarországon amelyik a környezetvédelmet tartja legfontosabbnak?"

Két párt képviselői ülnek az EP-ben a zöldek frakciójában: az LMP és a Párbeszéd.

De a Momentum is erőteljes zöld politikát folytat, noha nem a zöldpárti frakcióban, hanem az ALDE-ban ülnek majd a képviselőik az EP-ben.

Eközül a három közül még nem döntöttem el, melyikre szavazok.

1. A Párbeszéd mellett az szól, hogy az MSZP-listán talán könnyebben bejut a parlamentbe a jelöltjük (ott viszont nem a szocik közé, hanem a zöldek közé fog beülni). De ugyanez a kockázata is, mivel csak harmadik helyre tették a listán, gyengébb eredménynél kieshet, és csak a két szoci jut be.

2. Az LMP-nek billeg a léc, a bejutási küszöb határán táncolnak, félek, nehogy elvesszen a szavazatom.

3. A Momentumnak is billegnek bejutási esélyei, de ők emelkedő tendenciát mutatnak. Velük meg az a gondom, amit fentebb írtam: hogy nem a zöld frakcióba akarnak beülni, hanem az ALDE-ba (a liberálisok közé).

Emiatt kissé bajban vagyok, de az tuti, hogy csak ezek közül fogok választani, olyan párt nem érdekel, amelyiknek a környezetvédelem nem szempont.

Még meggondolom, figyelem az erőviszonyok alakulását a felméréseken is, hogy a legesélyesebbre szavazhassak.

2019. máj. 12. 15:01
 13/17 anonim ***** válasza:
66%
Én megyek. Nem is az a lényeg hogy kire, hanem hogy ne legyen elvesztegetett szavazat és ne a narancs maffiát erősítse.
2019. máj. 12. 18:17
 14/17 anonim ***** válasza:
54%
Igen. A Fityeszre fogok szavazni mert ad Erzsébet utalványt.
2019. máj. 12. 18:21
 15/17 anonim ***** válasza:
54%

Ti mentek szavazni május végén?

Minek? Azerbajdzsán, kambodzsa, ukrajna, meg a lehülyült székelyrománok megszavazzák orbánt, ha meg nem akkor segít magán a remek számtek rendszerrel, ahogy eddig is....

2019. máj. 14. 22:02
 16/17 anonim ***** válasza:

Kedves 15-ös!

A román állampolgárok most nem szavazhatnak.

És miközben haragszom rád, mert lerománoztad a székelyeket, szomorú is vagyok: mert a fidesz bel- és pártpolitikát csinált a határon túliakból és könnyen megtéveszthető tömegként kezeli őket (helyzetükből adódóan azok is) és ezzel persze a magyar-magyar gyűlőlködés magját vetette el (és hagyta szárbaszökkenni). Persze ezt legjobban a határon túli magyarok szívják meg a végén... :(

2019. máj. 15. 08:30
 17/17 anonim ***** válasza:

12-es!

Tordait pont azért tették egy billegő helyre, hogy te is beszavazd a másik kettőt előtte...

Ha a 2. lenne, akkor gondolom fel sem merülne benned, hogy a szocikra szavazz, de így gondolkozol rajta.

Az LMP nem fog bejutni, ne szavazz rájuk.

2019. máj. 15. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!