Karácsony Gergely meddig akarja még égetni magát? Ennek az embernek tényleg nincs szikrányi szégyenérzete sem? És mit remélnek tőle azok, akik még mindig rá szavaznának ahelyett, hogy Puzsér Róbertet támogatnák a főpolgármester-választáson?
"És mit remélnek tőle azok, akik még mindig rá szavaznának ahelyett, hogy Puzsér Róbertet támogatnák a főpolgármester-választáson?"
Én ellenzéki vagyok, és valahogy így néznek ki a lehetőségek az én szemszögemből:
1) Elvezetgeti idáig is a várost, semmi érdekes.
2) Balfék populista.
3) Hiteles meg minden, csak éppen marhára nem értek egyet a programjával
Tarlós valóban elvezetgeti a várost, csak mellette jól szét is lopják.
Mert kiderült, hogy évek óta együtt lop a Fidesszel.
Eddig két dolog merült fel ellene ezek szerint:
1. parkolási mutyi
2. patkányirtó cég
És ebből csináltok ekkora hatalmas kampányt, hogy hú de alkalmatlan! Szánalmasak vagytok.
Egyfelől a parkolási mutyival az a helyzet, hogy ő tartózkodott, éppen ellenezte, míg a Fidesz többség megszavazta. A polgármester nem király, azt kell tennie, amit a kerületi közgyűlés DÖNT. Ő ezen tartózkodott, ami egy nem szavazattal egyenlő.
A patkányirtó pályázatnál meg az a gond, hogyha a drágábbra szavaz, akkor azt vetnék a szemére.
Nem azzal van a gond, hogy ő ezt szavazta meg, hanem az, hogy a szerződést nem mondták fel, amikor rosszul teljesítettek már a legelején.
De ha még ezért a két dologért valóban 100 %-ban ő lenne a felelős, akkor is azt mondom, hogy bár ennyi hibája lenne Tarlósnak!
Puzsér meg annál is rosszabb: semmi szakirányú tapasztalata nincs. Előbb mutassa meg a képességeit valahol, ne rögtön a csúcson akarjon villogni, na akkor megnézném, hogy hányat hibázik. Pontosabban inkább nem nézném meg, mert nem akarok magamnak és az általam szeretett városnak rosszat.
Karácsony egy kiszabott fideszes bűnöző...
Szerintem ez komolyabb ellenérv, mint hogy Puzsér hangos, káromkodik, meg hogy nincs tapasztalata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!