Szerintetek van jó pasi/ jó nő a politikusok között? Ha igen, kicsoda?
Figyelt kérdés
Eskü, kíváncsi vagyok rá, nem viccből kérdezem.2019. máj. 9. 21:25
12/13 anonim válasza:
A férfiak közül Kocsis Máté és Lázár János szerintem akik jól néznek ki. A nők közül Dúró Dóra, Demeter Márta, Kunhalmi Ágnes jól néz ki és azt hiszem van még valami Fideszes szőke nő akinek nem tudom a nevét. 22 éves férfi vagyok és heteroszexuális.
13/13 anonim válasza:
Dúró szerintem az. Gondolkodásmódban is közelebb állna, meg a nyilatkozatai értelmesnek látszanak. És ha csak a kinézetre fókuszálnék akkor lehetne példát említeni a másik oldalról is, de csak addig amíg meg nem szólalnak! Onnantól lejön, hogy nem az eszükért szerethetik őket.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!