Kire érdemesebb szavazni az EP választásokon?
Nem követem egyáltalán a magyar politikát évek óta, mert unalmas, egyáltalán nem érdekel, de szavazni szeretnék, mivel van jogom hozza és szeretek élni vele.
Fidesz jó? Tavaly rájuk szavaztam, de utána többen mondták hülye vagyok. Most akkor mire szavazzak, hogy ne legyek hülye?
Márpedig neoliberális jobboldali párt,mint a jobbik,mimentum,lmp,NEM KELL
És még mindig az MSZP a legerősebb ellenzéki párt.
A fideszt kidobták az európai néppártból és most mennek majd a fasiszta koalícióba amit egész európa és minden jóérzésű ember megvet.
Ha a neofasizmus tetszik neked akkor szavazz rájuk.
Ha nem akarsz bevándorlókat és nem akarod azt, hogy Brüsszel döntsön mindenről magyar belügyekben akkor Fidesz.
Ha kiakarod szolgáltatni az országot Brüsszeli politikusoknak akkor bármely más ellenzéki párt.
Na jó 7#-es.. tipikus.
Ezért tart ott az ellenzék, ahol éppen.
Ha valaki nem vágja, hogy NEM a szavazatok alapján számolják ki a ⅔-ot, hanem a parlamentben elért mandátumok szerint, akkor az inkább ne is szavazzon és ne is osztogasson tanácsot, hogy ki kire szavazzon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!