Orbán ölvtárs miért füllentett, mikor azt mondta, hogy Webber azt nyilatkozta, hogy neki nem kellenek magyar szavazatok, miközben azt mondta, hogy a Fidesz szavazatai nem kellenek neki?
Kedves Kérdező!
Visszakérdezhetek? Magyar szavazó, miként tud Webberre szavazni úgy, ha nem a fideszre szavaz? Melyik más magyar párt a néppárti frakciónak a tagja? Vagy melyik kíván azzá válni?
Ha te nem akarsz a fidesz-kdnp listájára szavazni, miként tudod megoldani, hogy Webberre szavazz?
Várom válaszod! 😄
Csak mert te nem érted mi történik körülötted, még más nem fog "füllenteni".
Mivel a fidesz és a kdnp a tagja a néppártnak és Weber a néppárt jelöltje, csakis a néppártiak szavazhatnak erről a jelöltségéről.
Persze abban igazad van, hogy más párt szavazatait nem utasítaná vissza valószínűleg, mint az mszp és a többiek. De azért ugye érted, hogy nagyon nem ugyanaz ha valaki a saját pártcsaládja szavazatait visszautasítja és fogadná más szavazatait, aki egyébként a rivális jelöltre szavaz, mert nekik is meg van a maguk jelöltje?
De lefordítom neked: mintha Újhelyi közölné, hogy ha az mszp-s, párbeszédes és ellenzéki szavazókon múlna, akkor neki nem kell a mandátum, de örülne minden más szavazatának. Ki maradna? Az, aki a fidesz-kdnp-re szavazna.
fidesz, Magyarország = Orbán
már elég régóta
Kakukkmarczy-nak:
Ha már a kérdező nem méltatott válaszra, akkor adok én egyet!
"Melyik más magyar párt a néppárti frakciónak a tagja?"
Jelenleg a fidesz sem az!
"Magyar szavazó, miként tud Webberre szavazni úgy, ha nem a fideszre szavaz? "
Webber nem kér azok támogatásából, szavazataiból, akik Orbánt és a fideszt támogatják. Ezt a felfüggesztéssel egyértelművé tették.
Egyéb h'lye kérdés?
#7 vagyok:
Nem értem hogy miért nem világos mindenkinek, hogy a fideszre teljesen értelmetlen szavazni!
A fidesszel egy olyan pártot hoznának helyzetbe, akinek a szava semmit nem fog jelenteni!
Egy olyan párttal akarják képviseltetni az országot, amelyet semmibe vesznek, levegőnek néznek!
IQ-light-ok
#7 vagyok:
Eddig kértek szépen, csúnyán, újra és újra.
Besokalltak, most jönnek a "sallerok"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!