9.
Értem....
Tehát a "fizessenek a gazdagok!" elv a fidesz esetében nem érvényes?
Bankadó?
Mennyi volt a szabadfelhasnású forinthitel kamata 2009-ben a bankadó előtt? És mennyi most? (átlagosan!!!!) (és az inflációt nem fogom belekeverni ígérem, ha csak ki nem provokálod!)
A Fidesz a burzsoázia pártja.
A Momentum is egy macronista párt,ami a burzsoáziát akarja tovább támogatni és munkásellenes.Csak ugy,mint Macron.Nem is értem,miért tüntettek a túlóratörvény ellen.
A Momentum gyakorlatilag ugyan az,mint a Fidesz,azzal a különbséggel hogy a homárokat is támogatják
Jobb közép körül. Ezeknél általában 3 opció szokott lenni. A párt a multik mellé áll a dolgozókkal szemben ez a fidesz. A dolgozók mellé áll a multikkal szemben.
Es van a legelterjedtebb nyugaton hogy 3szögben állnak fel.
"Szóval megszorításokat akarnak és a gazdagokat támogatják a munkások helyett?"
Igen! És gyíkembereket akarnak betelepíteni a Szíriuszról.
"1942-ben ismertem meg Fekete-Győr Andrást. Egy ismerősöm, név szerint Galván Tivadar mutatott be neki, aki az autógyárban dolgozott. Akkor még nem tudtam..."
Honnan veszel ilyeneket?
Hát pl. Puzsér is megmondta meg az A mi időnk portálon is leírták ezt.
A neoliberális Macron támogatja őket
És a programjukban találtál olyat, ami alapján neoliberálisak?
Puzsér közismerten utálja a Momentumot egyébként.
Macron pártcsaládjához csatlakoztak.Szóval neoliberálisak.
Az ilyenek ellen tüntetnek a sárgamellényesek,mint a Momentum.
Szerintem a legnormálisabb párt jelenleg. Remélem nem csak az az 1 százalékuk lesz ahogy a Fidesz gondolja ezzel lejáratni őket is :-D
Amúgy korábban fideszes voltam de az már régen nem az a párt.
A Momentum is ugyan azt képviseli,mint a Fidesz.Csak a Momentum a multikultit támogatja,a Fidesz meg a nemzetállamokat
De gazdaságilag ugyan az
"A Momentum is ugyan azt képviseli,mint a Fidesz."
Emögé a meredek állítás mögé, kérlek, tegyél 1-2 bizonyítékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!