Orbán viktor Magyar Miniszterelnök miért nem ünnepelt itthon a munkásokkal a munka ünnepén?
Egyéként itt lehet olvasni arról hogy Magyarországon a május elseje az állami ünnep és szabadnap.
Ennélfogva még a köztársasági elnöktől is elvárható lenne hogy megemlékezzen erről a nevezetes eseményről.
A 2 DK-s megünnepelte. Nem elég?
Volt tánc meg zárcsökkenés. Az kell a népnek.
Csak, hogy a kérdező tisztában legyen a tényekkel:
Május 1. A baloldal nemzetközi ünnepe!!! Ezt több baloldali majálison sokan el is magyarázták! Orbán Viktor jobboldali miniszterelnök, de tiszteletben tartja a baloldaliak ezen ünnephez való jogát. Viszont nem kötelezi (őt sem) az ünneplésre. Márc. 15. Nemzeti ünnep. Ott megjelent és beszédet mondott!
24.
Ezzel semmi bajom. Törvényesen is állami (és nem nemzeti!!!) ünnep. Tehát bárki (akár mindenki) megünnepelheti. Nálunk a május 1. falu-majális. Illetve a hajnala a májusfa állítás hagyománya! Tudom csúnya dolog nyárfát lopni más területéről, De mi ezt is megoldottuk! A település létrehozott egy félhektáros nyárfa ültetvényt. Onnan lehet kivágni 30-ról 1.-re virradólag.... A kivágottakat pedig folyamatosan pótiolják....
Május 1-ből csak a prolik csinálnak ekkora felhajtást.
Amúgy nyilván lenne aki kifütyülné, lenne aki megtapsolná. Hogy milyen arányban, arra lesz egy országos felmérés 3 hét múlva, te is véleményt nyilváníthatsz. Aztán ha meglesz az eredmény, majd nyugodtan írd ide.
21! (Kérdező!)
A köztársasági elnök is jobboldali!
Meghívta valamelyik baloldali szervezet, hogy mondjon beszédet?
Miért erőlteted? Anno, én órákig röhögtem, amikor milliárdosok és bankárok szivükre tett kézzel énekelték az Internacionálét! Főleg, hogy annak a nótának van egy jól érthető szövege! 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!