A jelenlegi pénzügyminiszter mit csinál nap mint nap?
Mármint úgy értem,hogy mit dolgozik,hogy kell elképzelni a munkáját?
Ül egy irodában és excel táblázatban nézegeti,hogy miből,hogy lehetne még lefaragni? vagy mi?
Előre is köszi a választ
Arról szerintem könyvet lehet teleírni.
Alapvetően tanácsadó szakértők segítségével gazdasági és politikai összefüggéseket elemezve, stratégiát dolgoz ki az ország pénzügyeinek irányítására.
Menedzser képző tanfolyamokon azt oktatják, hogy a jó vezető nem maga végzi el a munkát, hanem az arra alkalmas emberekkel végezteti el. A jó vezető szervez, ellenőriz, ha kell számonkér. Amennyiben az alkalom megkívánja, akkor képviseli az általa vezetett szervezetet. A jó vezető, jó döntéseket hoz... És képben van az általa irányított tevékenységben....
Olyat már láttam, hogy polgármester ellenőrizte a kaszáló közmunkásokat. Olyat még nem, hogy helyettük ő kaszált volna....
Ki tudja követni, úgy látszik, hogy egy éve kénytelenek voltak visszaállítani a minisztériumot, mert 2010-ben megszüntették az egészet.
5
Nem "kénytelenek voltak", hanem új kormány alakult. A változó helyzetnek megfelelő vezetőkkel.
Nem véletlenek az elnevezések sem, átcsoportosítások- szakosítások voltak, nagyon helyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!