Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek le kellene mondani...

Szerintetek le kellene mondania Bangónénak - a legutóbbi kijelentése miatt - a mandátumáról? És szerintetek meg fogja ezt tenni?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 26. 14:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
47%

Pócs János lemondott? pedig amit ő művelt az gusztustalan és elítélendő.

[link]

2019. ápr. 26. 17:35
 12/18 anonim ***** válasza:
66%

Ellenzékiként mondom, hogy szerintem le kéne mondania. Hogy akarunk úgy kormányt váltani, ha az ellenzékünk sem különb, mint a kormány?

Neha olyan érzésem van, hogy a Fidesz fizet azért az ellenzéki politikusoknak, hogy minél kreténebbek legyenek.

2019. ápr. 26. 18:29
 13/18 anonim ***** válasza:
50%
Bangóné egy ideális világban irodáról irodára tologatná a takarítógépet, ehelyett a parlamentben ül. Ugyanez igaz sok kollégájára is ellenzéki és kormányoldalon egyaránt.
2019. ápr. 26. 18:35
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem fog, max. ha a szocik elzavarják. Bár aki helyette lenne, az is kb. ezt a szintet ütné meg szerintem.

Így tényleg még aki váltaná a fideszt az is elbizonytalanodik, hogy ezekre.....

2019. ápr. 26. 21:24
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem fog lemondani, mert a megélhetése múlik rajta. Pócsnál ugyanez a helyzet, ő a helyi kiskirály, ha lemond mindene oda. Azt gondolná az ember, hogy ha ennyire megélhetési politikus valaki, akkor háromszor is meggondolja, hogy mit mond vagy csinál, de nem. A társai se fogják lemondatni, mert mindenki arra gondol, hogy mi van ha legközelebb én mondok valami hülyeséget.
2019. ápr. 27. 14:39
 16/18 anonim ***** válasza:

Közben megnéztem Pócs wikipédiáját, aszerint ő gázszerelő, és ennyi. Ezen kívűl a politikából él 20 éve, ha lemondana, vége lenne az életének, mert nem hinném hogy visza tudna menni gázszerelőnek.

Bangóné ugyanez, neki még ilyen szakmája sincs.

2019. ápr. 27. 14:43
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom követni a balog logikát! 😄

Az a baj a fidesszel, mert rusnya, elviselhetetlen, stb... Minden nap ez van! 😄 Erre kiderül, hogy valójában etalon! 😄 Ha Pócs nem mondott le, sokkal kevesebbért, akkor miért mondana le a mi kutyánk kölyke? Logikátlan és furcsa is. És ha lemondana? Kit milyen veszteség érne? 😄

(Mellesleg Cusi anno egy holokauszt viccért lemondott... Igaz, Kuncze nem a révészmártíriuszozásért...)

2019. ápr. 27. 15:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem kellene lemondania, de akárhogy is magyarázzák, hogy most akkor kire és hogyan értette a patkányozást, azért jobban, rendesebben, érthetőbben és őszintébben bocsánatot kellene kérnie, korrigálnia kellene a mondanivalóját és elismernie, hogy nagyot hibázott. Nem szabad ilyen szintre süllyedni, mert szerintem az ellenzék kezdi erősen elérni a fidesz+kdnp és körei (Bajer stb.) szintjét, és az sajnos nagyon mélyen van. Értelmiségibb módon kellene politizálni. Ez a politikusokból álló ellenzék szerintem gyenge, és ez rossz hír nekünk, ellenzéki embereknek. Annak sem örülök, hogy gyűlöljük egymást mi magyar emberek, kormánypártra szavazók és nem kormánypártra szavazók, és ezt szerintem a politikusok tették velük, az ő stílusuk, hangvételük ad ennek táptalajt, sőt még szítják is a tüzet köztünk. Azt nem lehet várni, hogy alapvető kérdésekben megváltozzanak az emberek, pl. Kövértől nem várhatjuk el, hogy másképp gondolkodjon a homoszexuálisokról, mert úgyis képtelen lenne rá zsigerileg, de az tarthatatlan, ami emögött a téma mögött van gyűlöleti szinten: egyik oldalról gyűlölet a homoszexuálisokkal szemben, másik oldalról gyűlölet a homoszexualitást elítélőkkel szemben és összességében mindenki mindenkit gyűlöl, pedig polgártársak vagyunk. Szóval egy Bangóné féle patkányozás már nem olyan nagy ügy, hogy lemondjon, de ennél sokkal magasabb színvonalat kellene képviselni, legalább az ellenzéki oldalon, hiszen az ellenzék azért van, hogy felmutassa a kormány hibáit, értelmesen kritizáljon (ne így), és a kormánynak kutya kötelessége (lenne), hogy épüljön a kritikából.
2019. máj. 16. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!