Szerintetek le kellene mondania Bangónénak - a legutóbbi kijelentése miatt - a mandátumáról? És szerintetek meg fogja ezt tenni?
Ellenzékiként mondom, hogy szerintem le kéne mondania. Hogy akarunk úgy kormányt váltani, ha az ellenzékünk sem különb, mint a kormány?
Neha olyan érzésem van, hogy a Fidesz fizet azért az ellenzéki politikusoknak, hogy minél kreténebbek legyenek.
Szerintem nem fog, max. ha a szocik elzavarják. Bár aki helyette lenne, az is kb. ezt a szintet ütné meg szerintem.
Így tényleg még aki váltaná a fideszt az is elbizonytalanodik, hogy ezekre.....
Közben megnéztem Pócs wikipédiáját, aszerint ő gázszerelő, és ennyi. Ezen kívűl a politikából él 20 éve, ha lemondana, vége lenne az életének, mert nem hinném hogy visza tudna menni gázszerelőnek.
Bangóné ugyanez, neki még ilyen szakmája sincs.
Nem tudom követni a balog logikát! 😄
Az a baj a fidesszel, mert rusnya, elviselhetetlen, stb... Minden nap ez van! 😄 Erre kiderül, hogy valójában etalon! 😄 Ha Pócs nem mondott le, sokkal kevesebbért, akkor miért mondana le a mi kutyánk kölyke? Logikátlan és furcsa is. És ha lemondana? Kit milyen veszteség érne? 😄
(Mellesleg Cusi anno egy holokauszt viccért lemondott... Igaz, Kuncze nem a révészmártíriuszozásért...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!