Bangónét ( MSZP) megkérdezték, hogy miért nő még mindig a Fidesz támogatottsága? Erre azt mondta, hogy "sok a patkány az országban", tehát lepatkányozta a Fidesz szavazókat. Mi a véleményetek erről?
"Az is kiderült hogy falun egy sör meg egy feles a fidesz szavazat ára."
Ez érdekelne, kitől kell ezt igényelni?
Nos, muszáj kicsit szétkapnom ezt a sztorit.
A fideszről, erről az intèzményesített maffiáről nem jut jobb jelző az eszembe nekem sem. Azok sem különbek, akik ezeket támogatják. Csakhogy én nem vagyok politikus. Én mondhatom ezt. Maximum megsértődnek az érintettek, maximum elmondanak mindennek (tegyék, magasról lesz...om).
Ez a Bangóné viszont egy politikus. Elvileg. Tőle egy ilyen megnyilvánulás megengedhetetlen ès elfogadhatatlan.
Ha volna gerince, önként lemondana, ha az mszpnek volna, lemondatnäk.
Erre az sem mentség, hogy a fideszben hány olyan aljas ügy van, ami ellen nem siettek ennyire zokogni. Nem számít. Akkor ebben kellene pèldät mutatni, hogy lám, az mszp ennyivel különb, mert megfeszi ezt, bezzeg a fidesz. De így nincs bezzeg fidesz. Így van egy rakás ganaj dolga a fidesznek és szaporodnak a ganaj dolgai az mszpnek. Ergo, egyik sem különb a másiknál, így zéró jogalap van a másikra mutogatni.
Nem is vagy te olyan hülyegyerek.
Jó nekünk ez az ellenzék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!