Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bangónét ( MSZP) megkérdezték,...

Bangónét ( MSZP) megkérdezték, hogy miért nő még mindig a Fidesz támogatottsága? Erre azt mondta, hogy "sok a patkány az országban", tehát lepatkányozta a Fidesz szavazókat. Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 26. 12:09
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
65%

"Az is kiderült hogy falun egy sör meg egy feles a fidesz szavazat ára."

Ez érdekelne, kitől kell ezt igényelni?

2019. ápr. 26. 15:22
 22/30 anonim ***** válasza:
10%
A helyi fideszes polgármesternél, de az infláció miatt lehet hogy csak egy pohár vizet kapaz.
2019. ápr. 26. 15:34
 23/30 anonim ***** válasza:
58%
Mondani fogom neki, mégiscsak skandalum, hogy 98 óta szavazok rájuk, és se sör, se pálinka. Én krumpliról is hallottam, az is igaz? 5 kg/voks?
2019. ápr. 26. 15:40
 24/30 szp72 ***** válasza:
100%
Bangóné Ildi úgy tűnik megint "k'rva erőset" mondott.
2019. ápr. 26. 19:45
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem kellett volna ezt mondania.
2019. ápr. 26. 19:50
 26/30 anonim ***** válasza:
8%

Nos, muszáj kicsit szétkapnom ezt a sztorit.

A fideszről, erről az intèzményesített maffiáről nem jut jobb jelző az eszembe nekem sem. Azok sem különbek, akik ezeket támogatják. Csakhogy én nem vagyok politikus. Én mondhatom ezt. Maximum megsértődnek az érintettek, maximum elmondanak mindennek (tegyék, magasról lesz...om).

Ez a Bangóné viszont egy politikus. Elvileg. Tőle egy ilyen megnyilvánulás megengedhetetlen ès elfogadhatatlan.

Ha volna gerince, önként lemondana, ha az mszpnek volna, lemondatnäk.

Erre az sem mentség, hogy a fideszben hány olyan aljas ügy van, ami ellen nem siettek ennyire zokogni. Nem számít. Akkor ebben kellene pèldät mutatni, hogy lám, az mszp ennyivel különb, mert megfeszi ezt, bezzeg a fidesz. De így nincs bezzeg fidesz. Így van egy rakás ganaj dolga a fidesznek és szaporodnak a ganaj dolgai az mszpnek. Ergo, egyik sem különb a másiknál, így zéró jogalap van a másikra mutogatni.

2019. ápr. 27. 21:36
 27/30 anonim ***** válasza:

Nem is vagy te olyan hülyegyerek.

Jó nekünk ez az ellenzék.

2019. ápr. 27. 22:50
 28/30 anonim ***** válasza:
6%
A zárójeles gondolatot akkor ismét kiemelem csak neked...
2019. ápr. 27. 23:05
 29/30 anonim ***** válasza:
37%
Most jobban belegondolok, szerintem inkább a fideszes politikusokra gondolt, azok a patkányok, akik kilóra megveszik a szavazatokat a falukban. De ezt sose magyarázza ki, ezt jól elqrta, ha egyszer a Fidesz valakiből patás ördögöt akar csinálni, megcsinálja, lásd Gyurcsány, Soros, ezekkel nyertek mindig választást.
2019. ápr. 28. 17:59
 30/30 anonim ***** válasza:
28%
Csak az igazat mondta...
2019. ápr. 29. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!