A baloldali vagy a jobboldali emberek jobbak emberileg?
Ismét #22, ismét #26-nak:
Teljesen kiviszed az agyam!
Tehát minél gátlásosabb valaki, annál gátlástalanabb?
Vedd már észre hogy orbitális h'lyeség a logikai eszmefuttatásod konzekvenciája!
Mint azt már írtam, a feketéről akarod bebizonyítani hogy azért fehér, mert fekete! Vagyis totál értelmetlenséget bizonygatsz!
Kicsit kapcsold ki a gépet vagy telót, és gondold végig a dolgot. Keresd meg, hogy mit értelmeztél hibásan, mert azt te is láthatod hogy a logikádból levont következtetés teljes ön-ellentmondás!
És,akkor a kocsmában ülő,elhízott,alkoholista jómunkás ember fehér férfiaknak,akik nem vitték semmire,ők mik,ha nem önbizalomhiányosak?
Persze mindenről a bevándorlók tehetnek,meg a feminista nők,mert nem vonzódnak hozzájuk,na meg a melegeket is utálják,mert irigylik,ha valaki jobban néz ki náluk.
Ezek egyike sem liberális.
A focihuligánok is mind szélsőjobboldali nézeteket vallanak,imádnak rombolni,törni zúzni,verekedni.
#31, #32-nek:
"ők mik,ha nem önbizalomhiányosak?"
Például IQ-light emberkék, akik ebből kifolyólag igénytelenek is. Elégedettek a helyzetükkel, bár szerintem még ennek kérdése sem merül fel bennük. Ahhoz már intelligencia kellene.
Mindenesetre lehet, hogy nem pszichológus írta, de egy sikeres könyvből idéztem korábban, és a tapasztalatok is ezt mutatják, hogy pl. a dologtalan kisebbségiek, bevándorlók, stb. sokkal, de sokkal több bűnt követnek el, azaz gátlástalanabbak, kevésbé van lelkiismeretük. Hosszan lehetne sorolni a példákat.
Múltkor megkérdeztem, mi ez a jelenség, hogy nagyon sok esetben a kisebbségi komplexusos emberek bemagyarázzák maguknak, hogy ők tökéletesek, jobbak mint más, nincs semmi önkritikájuk, stb.:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Pl. Puzsér is nagyon ilyen, teljes magabiztossággal beszél mindenről, miközben semmit sem tud, de ez egyáltalán nem zavarja.
#31, #34-nek:
És akkor most térjünk át egy másik befolyásoló tényezőre, az INTELLIGENCIÁRA!
Ez ismét kétfelé ágaztatja a "sztorit".
-Egy gátlásos, de intelligens ember nem valószínű hogy bűnöző.
-Egy gátlástalan, intelligens ember viszont szinte biztos!
-Egy gátlásos, uninteligens ember szinte biztos hogy nem.
-Egy gátlástalan, uninteligens szinte biztos hogy igen!
Tehát ehol a gátlásosság fennál, szinte kizárt a bűnözési hajlam!
#37-nek:
Szerintem a keletieket ne vedd bele a képbe!
Ott az átlagos intelligencia-szint lényegesen alacsonyabb mint nálunk! Ezt nem rosszíndulatból írom, hanem tény!
Ennek egyik oka pedig a "belterjes szaporodás", ami náluk sokkal jobban tolerált, mint nálunk!
Meg is van az eredménye! :)
Ez a legújabb patkányozós ügy is jól megvilágítja a baloldali lelket. Egy MSZP-s politikus lepatkányozta az embereket, majd azóta is tagadják, hogy ez egyáltalán megtörtént, a Fideszt állítják be felelősként, hogy még ő hazudik ezzel a patkányozós botránnyal. Én is megkérdeztem itt, a baloldaliak is terelnek, hazudnak. Igénytelen ez a baloldali stílus, hogy patkánynak látják azokat, akik más pártra szavaznak éppen.
A másik ez a Mirjam-ügy. Mindenki utálja, nagyon bunkó volt, nincs önkritikája, persze, hogy szereti a bevándorlókat, idegeneket, nem szereti a magyarokat, stb., és baloldali. Ha egy ilyen személyt nézünk, mint ez a Mirjam, vagy Dániel Péter, vagy pl. Szabyest, gátlástalanok, bunkók, akik össze-vissza hazudnak és így érvényesülnek, akkor bizony valószínűbb, hogy baloldaliról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!