20-30 évesek! Ti szívesebben lettetek volna fiatal felnőttek a Gyurcsány érában mint most?
Ebben a korosztályban nagy legenda kering a Gyurcsány korszakról, hogy akkoriban még sokkal jobb volt a helyzet Magyarországon mint most. Kb. mint a nyugdíjasok körében a Kádár nosztalgia. Ha nem is népszerű párt a fiatalok körében a DK, de a Fidesz-nél a legtöbben még azt is jobbnak ítélik. Való igaz, hogy a jelenlegi kormány ezt a korosztályt nyomja el a legnagyobb erővel. A kivándorlás az egekben, a fiataloknak nincs jövőképük ebben az országban, kilátástalannak tűnhet minden. Igaz, hogy a Gyurcsány korszakban sem volt minden fenékig tejfel, meg akkor válság is volt, de nem volt elnyomva ennyire egy bizonyos korosztály ill. társadalmi réteg, mint most a fiatalok.
Ti mit gondoltok erről? Szívesebben lennétek fiatalok akkor, mint most?
#19 hát persze elvtárs...
Hát igen a CSOK engem is elvágott a saját lakás lehetőségétől,úgy felbaxta az ingatlanárakat.De rohadjanak meg akkor se veszek fel semmilyen hitelt.Én végignéztem mit művel egy válság a hitelesekkel.Ismeretségi köröm 30%-a ment ki külföldre emiatt.Az ott született gyerekeik már más nyelvű és normák szerinti iskolákba járnak.A "kicsik" már kint maradnak,mert nekik az az otthon.
És most nem kell a mese a "mostani hitelek jobbak és védettebb" szöveggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!