A két nagykoalíció közül melyik fogja megnyerni a 2022-es választást?
1. MSZP-Párbeszéd-DK-Jobbik-LMP-Momentum-Liberálisok-MKKP
2. Fidesz-KDNP-Munkáspárt-Mi Hazánk-MIÉP-FKGP
Az önki választás fog erre mutatni egy példát hogy mi van most. Ha sikeresnek bizonyul az összefogás több es fontosabb helyen is,akkor lehet tovább gondolkodni és tippelgetni.
De ilyen szintű beszorítottság mellett mint amiben van az ellenzék,és a fidesz szavazók indokolatlan párt lojalitása miatt 22ben reális cél inkább a fidesz 2/3 megszüntetése nem pedig a győzelem.
leszűkíteném a választási lehetőséget: fidesz+ náci kolonc vs ellenzék + gyurcsány kolonc
Amúgy se a fasiszta MO nem jönne létre, se az egyesült EU
egyenlő a szavazatod szart sem ér.
Lemaradtam valamiről?
Vagy vége a műszaknak és már a Wartburg is kész?
A 2. koalíció nem létezik. A Fidesz és a KDNP gyakorlatilag egy párt. A Mi Hazánk - MIÉP - FKGP szövetség létezik. A Munkáspárt bevallottan kommunista, így nem is értem, miért lépne szövetségre ezek közül bármelyik párttal.
Egyébként ha nem történik semmi egetrengető, valószínűleg azt is a Fidesz fogja nyerni.
Mikor alakultak ezek a nagykoalíciók? Valamiről lemaradtam, vagy csak szokás szerint hülyíti a híveit az ő médiájuk?
Egyébként meg a 2030-as választást is a fidesz-kdnp (nagykoalíciió) fogja megnyerni..., És a vesztesek akkor is arra fognak hivatkozni, hogy ők vannak többen! Hacsak fel nem rugdossák addig egymást! 😄
2.
Az 1. pontban csak viccpártok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!