Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Zala, Tolna, és Vas megyében...

Zala, Tolna, és Vas megyében már alig laknak az emberek?

Figyelt kérdés
Alig lehet már e helyeken emberrel találkozni ? Annyira elnéptelenedők ezek a megyék már ? A fiatalok ezekről a helyekről mennek el főleg ?

2019. ápr. 23. 20:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
De akkor ez miért nem látszik annyira az ingatlan árakon?
2019. ápr. 23. 21:14
 12/24 Tim Ravel ***** válasza:
14%
Már 96 ban eljöttem,a teljes rokonság unokatesokig, mama papa mindenki, összes gyerekkori barátom is elhagyta azóta Magyarország ot, USA, Kanada, Ausztrália, Spanyolország, Németország, Anglia, Franciaország, Svájc! Ezekben az országokban él már minden Magyar ismerősöm, mi 5 évente járunk Magyarország ra nyaralni, majus június július augusztus, Szeretünk Magyar országon lenni,de csak mint turisták 5 évente egyszer! Végleg re már mi soha nem fogunk oda vissza menni! ( Sajnos ) feltaláló vagyok,de otthon ( Magyarország on ) soha nem lett volna semmi az ötleteimből! Stb stb!
2019. ápr. 23. 21:22
 13/24 anonim ***** válasza:
59%
Bár a Dunántúlon vannak, mégis ezekből a megyékből nagyon nagy az elvándorlás. És nincs is olyan sok munkalehetőség, még kevés pénzért se, hiába ez a magyar propaganda, hogy a Dunántúlon minden van. Még a Kelet-Magyarországi városoknak is nagyobb az ott tartó erejük, mint ezeknek a megyéknek.
2019. ápr. 23. 22:27
 14/24 anonim ***** válasza:
60%

Szia én Zala megyéből vagyok egy fürdővárosból, igaz itt nyilván nincs elvándorlás a megye zsákfaluihoz képest.

Igen, itt is nagy az elvándorlás, de az országba vannak még rosszabbul álló megyék is gondolom, délre akár Somogyba se jobb a helyzet, sőt.

A Dunától keletre pedig bár tény hogy vannak jobb lehetőségekkel bíró városok de azért pl egy Nógrád vagy Békés megyében mi tartaná jobban vissza a lakosságot mint itt vagy Vas megyében? Szerintem itt is és ott is szar:D

2019. ápr. 24. 06:45
 15/24 A kérdező kommentje:
14 értelek hát kelet és nyugat is Magyarország része az országon belül:D
2019. ápr. 24. 09:30
 16/24 anonim ***** válasza:
51%
Tanár megyében, köszönjük szépen, teljesen jól megvagyunk... Semmivel sem különb a helyzet, mint bármelyik vidéki megyében.
2019. ápr. 24. 11:17
 17/24 anonim ***** válasza:
51%
... Tolna megyében...
2019. ápr. 24. 11:18
 18/24 A kérdező kommentje:
cccccccccc és pfffffff nagyon elfogult vagy te attól még,hogy ott laksz :D Én tényeket akarok hallani és nem azt,hogy ki mennyire van jól ott ahol lakik
2019. ápr. 24. 11:27
 19/24 A kérdező kommentje:
vagy
2019. ápr. 24. 11:28
 20/24 A kérdező kommentje:
ha gondolod mesélj inkább arról,hogy elmennek e a fiatalok ? Mennyire van elöregedve a megye ? stb... ecetera
2019. ápr. 24. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!