Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Puzsér népszerűsége negatív...

Puzsér népszerűsége negatív rekordot döntött: ezek után nem lenne jobb, ha Tarlós leváltásának érdekében Karácsony Gergely javára visszalépne?

Figyelt kérdés
[link]
2019. ápr. 23. 18:51
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

"Ellenzéki vagyok de szívesebben látom Tarlóst mint Karácsonyt polgármesterként.Komolytalan az az ember.Nincs olyan párt ahol nem fordult volna meg és emellet jó sok hülyeséget mond.

A válasz 26%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 69%-ban hasznos válaszokat ad."

26%? Szerintem ne te minősíts másokat komolytalannak ezek után. "emellet"

2019. ápr. 25. 14:57
 22/32 anonim ***** válasza:
7%

Karácsony Gergely javára lépjen vissza? Mégis miért? Kettőjük közül ki az, aki már kétszer elbukott főpolgármesteri címért indulóként? Ki az, aki tartózkodásával jóváhagyta a parkolási maffia további működését? Vajon miért tartózkodott Karácsony Gergely? Ő is nagyban hozzájárult a Fideszes és MSZP -s parkolási lopásához.

Tarlós már bizonyított, hogy ugyan elvezeti a várost, de semmi fejlődést és zöld irányt nem mutat. Ott volt például az elektronikus jegyrendszer bevezetése. Több mint 10 éve ígérték azóta sem lett belőle semmi, de a budapesti lakosok valahogy elfelejtik mindig, hogy át lettek verve.

Puzsér ellen pedig más érvet nem látok a hozzászólóknál csak azt, hogy ordibál, nem hagyja a másikat szóhoz jutni. A programjával egyáltalán nem foglalkozik senki. Inkább szavazok az ordibáló Puzsérra, aki még nem b*sz*tt át mint egy olyanra, akiben már csalódnom kellett.

Ne azt nézzétek ahogy mondja, hanem arra figyeljetek, amit mond Puzsér Róbert.

2019. ápr. 25. 23:40
 23/32 anonim ***** válasza:
42%

"Kettőjük közül ki az, aki már kétszer elbukott főpolgármesteri címért indulóként?"

Karácsony soha nem indult még a főpolgármesteri címért. 2010-ben Horváth Csaba, 2014-ben Bokros Lajos indult és szenvedett vereséget.

"Ki az, aki tartózkodásával jóváhagyta a parkolási maffia további működését? Vajon miért tartózkodott Karácsony Gergely?"

Távol álljon tőlem, hogy Karácsonyt megvédjem, de a közgyűlés valami 16-2 arányban megszavazta, 2 tartózkodás mellett, amiből az egyik az övé volt. Változtatott volna bármin is, ha nemmel szavaz? Nyilván nem, de most ezen is el lehet csámcsogni egy darabig.

"Puzsér ellen pedig más érvet nem látok a hozzászólóknál csak azt, hogy ordibál, nem hagyja a másikat szóhoz jutni. A programjával egyáltalán nem foglalkozik senki."

Nincs programja, azt majd májusra ígérik. Az hogy sétálóbudapest, az nem program. Egy szót ismételgetni én is tudok. Ezen felül Puzsér és az őt támogató LMP mindent megtesz, hogy ne valósulhasson meg az ellenzéki összefogás Budapesten, így biztosan maradjon a fidesz.

Egyébként Puzsér a kommunikációjában egy az egyben a fidesz színvonalát képviseli, ordítozva anyáz mindenkit aki nem ért egyet vele és nem őt támogatja, illetve Karácsony programbemutatóját a puzsérista aktivisták azzal akarták megzavarni, hogy táblákat vittek „Karácsony – parkolási maffia”, illetve „Karácsony, hol az egy milliárd közpénz?” felirattal. Kik szoktak ilyet csinálni? Jaaa, a fidelitasosok. Semmiben nem különbözik Puzsér a fidesztől, és ha ehhez hozzávesszük hogy jobban utálja a szocikat, mint a fideszt, akkor nyilvánvaló hogy Tarlós hatalomban tartása a célja.

2019. ápr. 26. 12:28
 24/32 anonim ***** válasza:
36%

"Nincs programja, azt majd májusra ígérik. Az hogy sétálóbudapest, az nem program. Egy szót ismételgetni én is tudok."

Lett volna lehetősége Puzsérnak elmondania a terveit, a programjának legalább a címét kicsit kifejteni, hogy mit jelent ez a sétáló Budapest akármi, még a médiában is. Helyette csak fröcsögött, szidta a tévécsatornát ami meghívta a műsorába és a műsorvezetőt aki kérdezni akarta. csak ezt kellene megnéznie mindenkinek, ebből az egy szerepléséből látszik, hogy olyan, mint egy begőzölt óvodás. Kitalál valamit és ha valaki nemet mond rá avgy ellene szól, arra megsértődik, hisztizik, hozzá vágja a széket és ennyi. Kerüljön bármilyen pozícióba, legyen bármilyen jó az ötlete, elképzelése, vezetőnek alkalmatlan, egy "művésznő" aki szerepelni akar.

2019. ápr. 26. 15:10
 25/32 anonim ***** válasza:
73%
Puzsérnak nincs programja, mert ami a Sétáló Budapest honlapon van, nem elég... oké! Karácsonynak mi a programja, ami ennél több?
2019. ápr. 26. 17:47
 26/32 anonim ***** válasza:

Itt nem arról van szó, számított-e, hogy tartózkodik vagy sem. Ha tiszta ember lenne akkor nem tartózkodott tök mindegy, hogy számít-e vagy sem a szava.

Puzsér tesz meg mindent? Kik kezdtek el Puzsér és a Jobbik nélkül tárgyalni azokután, hogy megegyeztek?

Megint ez az ellenérved, hogy ordibál, meg anyázik (nem tudom milyen anyázásról beszélsz), de a programjával nem foglalkozol.

Az a bajod, hogy jobban utálja a szocikat mint a fideszt? És ezzel mi a probléma? Ebből egyből az következik, hogy fideszes? Meglehet nézni, hogy kiosztotta a közmédiát, az összes műsorban elhangzottakat, amikben ő szerepelt és meglátod, hogy közel sincs a fideszhez. Ez a karaktergyilkolás elkezdődött mind a kormánypárt részéről mind az ellenzéki propaganda részéről. (Nyugati Fény például)

Gyűlölöm a kormánypártot, sajnos tapasztaltam is a magyar egészségügy színvonalát, fertőzés miatt 2 héttel tovább feküdtem lázzal a kórházban mint, amennyit kellett volna a műtétem után. Teljesen tisztában vagyok vele, hogy mint művel a fidesz az országgal és milyen mértékben lopja el a pénzeket, de valahogy jobban gyűlölöm a DK, MSZP, Párbeszéd triót mint a kormánypártot, egyszerűen hányingerem van tőlük, főleg az MTV székháznál mutatott színészkedésük óta.

2019. ápr. 27. 09:42
 27/32 anonim ***** válasza:
56%

#26: Azóta összeültek tárgyalni az ellenzéki pártok (mindenki, a Jobbik is ott volt, meg Puzsér és Karácsony is), Puzsér azt találta ki feltételnek, hogy a baloldal indítson más jelöltet az előválasztáson ellene, ne Karácsonyt. Meg hogy a körzeteket a tavalyi országgyűlési választások eredményei és az idei EP-választások eredményének átlaga alapján osszák szét, kár hogy a tavalyi választásnak semmi jelentősége sincs, mert a tavalyi Jobbiknak semmi köze az ideihez, illetve a tavalyi LMP-nek semmi köze az ideihez. Ennyi erővel a 2014-es önkormányzati választások eredményeit is nézhetnénk, kb. ugyanannyira releváns. Ja hogy az már nem jó, mert a Jobbik és az LMP egy második helyet se tudott szerezni Budapesten sehol? Továbbá közös kompenzációs listát sem hajlandóak állítani a baloldallal, aminek az az eredménye, hogy lesz olyan körzet ahol két jelöltnek is indulnia kell a fideszes jelölt ellen, tehát azt a körzetet kb. el is engedheti az ellenzék. Robika és a mögötte álló LMP csak a s z a r t kavarják ezekkel a nevetséges feltételekkel, teljesen nyilvánvaló hogy nem akarnak megegyezést, különben nem találnának ki ilyen baromságokat.

"Az a bajod, hogy jobban utálja a szocikat mint a fideszt? És ezzel mi a probléma?"

Szíve joga jobban utálni a szocikat, mint a fideszt, de akkor játsszon tiszta lapokkal, az előválasztásba alapból nem kellett volna belemennie, nem kell ez a pávatánc amit csinál. Az a baj, hogy el akarja hitetni mindenkivel, hogy hajlandó együttműködni, közben pedig baromira nem.

"Meglehet nézni, hogy kiosztotta a közmédiát, az összes műsorban elhangzottakat, amikben ő szerepelt és meglátod, hogy közel sincs a fideszhez."

Nem is állítottam hogy fideszes, csak azt állítottam, hogy a fidesz színvonalán politizál, és a tevékenykedésével a fidesz győzelmét segíti elő. Szövegértés nem megy a nagy Puzsér fanoknak úgylátom.

"Gyűlölöm a kormánypártot, sajnos tapasztaltam is a magyar egészségügy színvonalát, fertőzés miatt 2 héttel tovább feküdtem lázzal a kórházban mint, amennyit kellett volna a műtétem után. Teljesen tisztában vagyok vele, hogy mint művel a fidesz az országgal és milyen mértékben lopja el a pénzeket, de valahogy jobban gyűlölöm a DK, MSZP, Párbeszéd triót mint a kormánypártot, egyszerűen hányingerem van tőlük, főleg az MTV székháznál mutatott színészkedésük óta."

Gyűlölheted az MSZP-t, de attól még mindig ők a legtámogatottabb ellenzéki párt Budapesten, nélkülük kb. elképzelhetetlen a fidesz leváltása Budapesten. Jó lenne, ha ezt Puzsér és az LMP is felfogná, és nem a fidesz szekerét tolnák a különutaskodásukkal, hanem együttműködnének. Én is rühellem az MSZP-t és a DK-t, mint a szart, de jelen helyzetben nem ők a gátjai az együttműködésnek szerintem.

2019. ápr. 27. 18:19
 28/32 anonim ***** válasza:
29%
A szocik kormányzása alatt még szarabb vezetése volt Budapestnek mint Tarlós alatt. Ha az a kérdés, hogy Tarlós vagy a szocik akkor inkább maradjon Tarlós.
2019. ápr. 27. 20:57
 29/32 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti! Nem tudom miért hazudozol már megint...

Nem volt olyan feltételük, hogy ne Karácsonyt inditsák, csupáb javasolták, kérték, mivel egy mafiozó az az ember. Viszont azt kiemelték, hogy EZ NEM EGY FELTÉTEL!

2019. ápr. 27. 21:25
 30/32 anonim ***** válasza:
50%

#28: Demszky alatt rosszabb volt? Hát te tudod. Az agymosó fasiszta fidesz mindent elmutyizik, még a patkányirtást is.

[link]

2019. ápr. 27. 21:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!